Setari Cookie-uri

Lori Loughlin

Lansarea sezonului 2 din 90210 a prilejuit acest look relaxat, cool, dar destul de extravagant pentru covorul rosu, din partea unei Lori Loughlin care descindea zambitoare la evenimentul din Hollywood. Rochia ei este imprimata fantezist, si croita pe masura, cu un top terminat asimetric intr-o maneca pe stanga si o bretea pe dreapta. La fel de cas voit este si partea de jos a tinutei, care cade in pliuri doar intr-o parte si adauga un aer de nonsalanta creatiei unduioase. In acelasi timp, culorile se potrivesc la fix cu poseta plic si pantofii cu degete decupate.

Lansarea sezonului 2 din “90210” a prilejuit acest look relaxat, cool, dar destul de extravagant pentru covorul rosu, din partea unei Lori Loughlin care descindea zambitoare la evenimentul din Hollywood. Rochia ei este imprimata fantezist, si croita pe masura, cu un top terminat asimetric intr-o maneca pe stanga si o bretea pe dreapta. La fel de “cas” voit este si partea de jos a tinutei, care cade in pliuri doar intr-o parte si adauga un aer de nonsalanta creatiei unduioase. In acelasi timp, culorile se potrivesc la fix cu poseta plic si pantofii cu degete decupate.

Serialul “90210”, pornind de la conceptul “Beverly Hills”-ului original, era anul trecut marele salt in intuneric pentru canalul TV CW. Cand s-a decis reinnoirea lui cu un sezon doi, era deja clar ca pariul fusese castigat – gratie, in mare parte, scenariului capitonat cu drama din plin. Lori promite ca “serialul va exploda anul asta! Povestile sunt pur si simplu uimitoare” – asadar americanii au cu ce sa se delecteze din 8 septembrie, cand are loc premiera noului sezon.

La cei 45 de ani ai sai, Lori nu a putut parasi “cuibul” televiziunii care a facut-o celebra, de cand cu rolul ei ca matusica Becky, din “Full House”. Asadar, si-a imbratisat faima de lista C si a luat un alt rol destinat pentru micile ecrane. Dar Lori nu este doar Debbie din “90210”, mama lui Annie (versiunea actualizata a lui Brenda): in viata din spatele camerelor ea a devenit de curand noua purtatoare de cuvant a campaniei Vocile Meningitei initiate de Asociatia Nationala a Asistentelor Medicale din Scoli.

In plus, Lori se bucura de o familie la fel de frumoasa ca si personajul ei, Debbie: casatorita din 1997 cu Mossimo Giannulli, creatorul colectiei “Massimo”, ea are doua fetite, pe Isabella Rose (10) si Olivia Jade (9), deseori vazute de-o parte si de alta a aripilor ei protectoare prin pozele de la evenimente – cum a fost cazul lansarii din 1 septembrie.

Pe 25 noiembrie, Lori Loughlin (pronuntat [Loclin]) va aparea intr-o comedie Disney, alaturi de nume mari ca John Travolta, Robin Williams, Kelly Preston, Seth Green si Matt Dillon. Iata trailer-ul filmului, in speranta ca nu va duc cu zaharelul (din clipul asta, “Old Dogs” arata delicios de amuzant!) si distribuitorii nostri il vor aduce si pe ecranele romanesti:



Un articol realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.