Setari Cookie-uri

Victoria Beckham

Photo by Getty Images/Getty Images for Burberry In cadrul evenimentelor dintr-o noua saptamana plina ochi de moda si fashioniste, Burberry a adunat numai vedete in primul rand de langa catwalk. London Fashion Week a atras starlete cu un simt propriu al modei in sensul bun, pentru ca, daca ati vazut-o vreodata pe Sarah Silverman onorand covorul rosu cu prezenta, stiti ca exista si unele care ingrozesc prin acceptiunea personala a modei! Victoria Beckham, in schimb, clar gusta sportul si aduna reusita dupa reusita in materie de vestimentatie potrivita cu ocazia, oricare ar fi aceasta. Victoria stie sa se puna in evidenta, iar aceasta rochie neagra, creatie proprie, este un exemplu propice: stilul ei feminin isi face aparitia in toate croielile ei, iar aceasta LBD evazata jucaus in partea de jos si stransa elegant pe mijloc si in sus pana pe umeri nu face exceptie.

Photo by Getty Images/Getty Images for Burberry

In cadrul evenimentelor dintr-o noua saptamana plina ochi de moda si fashioniste, Burberry a adunat numai vedete in primul rand de langa catwalk. London Fashion Week a atras starlete cu un simt propriu al modei – in sensul bun, pentru ca, daca ati vazut-o vreodata pe Sarah Silverman onorand covorul rosu cu prezenta, stiti ca exista si unele care ingrozesc prin acceptiunea personala a modei! Victoria Beckham, in schimb, clar gusta “sportul” si aduna reusita dupa reusita in materie de vestimentatie potrivita cu ocazia, oricare ar fi aceasta. Victoria stie sa se puna in evidenta, iar aceasta rochie neagra, creatie proprie, este un exemplu propice: stilul ei feminin isi face aparitia in toate croielile ei, iar aceasta LBD – evazata jucaus in partea de jos si stransa elegant pe mijloc si in sus pana pe umeri – nu face exceptie.


Pe Victoria lumea a cunoscut-o ca Posh Spice, pana ce casatoria cu fotbalistul David Beckham a propulsat-o pe firmamentul celebritatilor A-List, cuplul fiind ridicat chiar la rang de regalitate in presa engleza. De exemplu, stiati ca vila de dimensiuni impresionante achizitionata de cuplu in tara de bastina a fost poreclit "Beckingham Palace"? Cum toata tara e fascinata de ei, nu trece o saptamana fara o stire legata de familia Beckham, aparent solida si feerica, imbatabila ca magnet de audienta. Singura bariera pe care o mai are clanul fericit de trecut pana sa-si revendice locul intai ca brand intre toate brand-urile lumii este... Atlanticul. Insa, de curand, Victoria, David si copiii lor (Brooklyn, Romeo si Cruz) s-au mutat in Beverly Hills, de unde isi pot conduce planurile de "cucerire" mai cu spor!

Victoria isi aduce aportul la cauza printr-o serie de activitati extra-maritale – adica, pe langa meciurile lui David unde prezenta ei si a pustilor ei este de la sine inteleasa. A treia ei colectie vestimentara, dezvaluita de Victoria in cadrul New York Fashion Week, a primit critici favorabile, iar cariera ei pare a fi pe drumul cel bun, si cu jet-pack in dotare – si anume toata atentia mass mediei in care se scalda Beckham-ii, separat sau impreuna. Vreti sa o vedeti pe Victoria la taclale cu prezentatoarele emisiunii americane “The View”? Faceti clic AICI!

Deloc tipul nevastei tipice cu apucaturi strict casnice, Victoria este putin din toate, ca femeia bionica... doar ca mult mai slaba: aparitia ei la London Fashion Week a fost luata in colimator cand paparazzii au surprins cam prea mult din clavicula si coloana lui Posh. In contextul companiei de modele in care se invartea Victoria, momentul de “in photo veritas” ne poate pune pe ganduri... mai ales ca fata era acolo in calitate de designer, nu de schelet ambulant! Printre elementele specifice din colectia Victoria Beckham se numara materialele taiate ca sa imbratiseze corpul, fara sa-l stranga si fermoarele cu dublu capat aplicate la vedere, aducand a imprimeu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.