Setari Cookie-uri

Politia vestimentara: stilul la bani marunti

Cat de greu ne e uneori sa ne gasim stilul vestimentar potrivit, imbinarea aceea perfecta intre ce ne vine bine si ce se poarta! Ei bine, am o veste buna: de-acum vom avea doi stilisti cu renume international care sa ne dea ponturi in materie de alegeri dificile intrebarea ce-mi sta bine? isi va gasi in sfarsit un raspuns de la doi dintre expertii din domeniul modei. Serialul Politia vestimentara (titlu original: What Not to Wear) este difuzat in luna octombrie, pe Discovery Travel& Living, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 22.00 si in reluare in ziua urmatoare de la 17:50. Probabil ca v-ati facut o idee despre genul emisiunii, dar, ca sa va edificati apropo de exigenta si competenta prezentatorilor politisti, Discovery si Kudika va prezinta un interviu cu ei, realizat prin telefon de reporteri din diferite tari, inclusiv Ioanina de la Kudika, din partea Romaniei. Reporterii au avut fiecare ocazia sa le puna cateva intrebari prezentatorilor, iar, din conference call-ul care a durat o ora, v-am spicuit cele mai interesante puncte de discutie.

Cat de greu ne e uneori sa ne gasim stilul vestimentar potrivit, imbinarea aceea perfecta intre ce ne vine bine si ce se poarta! Ei bine, am o veste buna: de-acum vom avea doi stilisti cu renume international care sa ne dea ponturi in materie de alegeri dificile – intrebarea “ce-mi sta bine?” isi va gasi in sfarsit un raspuns de la doi dintre expertii din domeniul modei. Serialul “Politia vestimentara” (titlu original: “What Not to Wear”) este difuzat in luna octombrie, pe Discovery Travel& Living, in fiecare zi de luni pana vineri, de la ora 22.00 si in reluare in ziua urmatoare de la 17:50. Probabil ca v-ati facut o idee despre genul emisiunii, dar, ca sa va edificati apropo de exigenta si competenta prezentatorilor “politisti”, Discovery si Kudika va prezinta un interviu cu ei, realizat prin telefon de reporteri din diferite tari, inclusiv Ioanina de la Kudika, din partea Romaniei. Reporterii au avut fiecare ocazia sa le puna cateva intrebari prezentatorilor, iar, din conference call-ul care a durat o ora, v-am spicuit cele mai interesante puncte de discutie.

Reporter: Care este cel mai bun sfat pe care il puteti da cititorilor in ceea ce priveste stilul vestimentar?

Stacy London: Hainele trebuie sa va vina bine pe corp. Nu purtati lucruri care sunt fie prea mari fie prea mici. Daca pastrati hainele si le ajustati la croitor, vor arata cu mult mai scumpe.

Reporter: Care va fi, dupa parerea voastra. cel mai mare hit al modei de iarna?

Stacy: Cred ca Clinton va fi de acord cu mine ca, atat la femei cat si la barbati, ecosezul pare a fi cel mai popular. Eu una ador tot ce inseamna piele, nu doar jachetele, dar si rochiile, fustele, cizmele peste genunchi. Cred ca este o declaratie indrazneata a celui care vrea sa domine prin stilul vestimentar.

Clinton Kelly: Tot observ ca multe femei din New York adopta trend-ul asta “over-lean” – asa ii spun unele dintre adeptele lui. Ideea este sa pui niste colanti sau niste dresuri cu o cizmulita si apoi o tunica lunga care sa vina peste. Look-ul asta a devenit foarte la moda; nu stiu cum o sa se translateze in Europa.

Reporter: Ce credeti despre revenirea la stilul anilor ’80 din moda acestui sezon si in ce masura aveti in vedere noile trend-uri atunci cand sfatuiti publicul cu ce sa se imbrace?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.