Setari Cookie-uri

Evan Rachel Wood

Vineri, 23 octombrie, Evan Rachel Wood s-a prezentat cu stil la petrecerea organizata de Mark Ronson si Frida Giannini pentru lansarea magazinului Gucci Icon Temporary Flash Sneaker. Sandalele cu berete berechet, bratara si cureaua negre, groase, dadeau rochiei verzi cu paiete si accente intunecate un plus de rock. Evident, tinuta era marca Gucci, si atarna de un singur umar al actritei, in cadere libera pana mult deasupra genunchilor de fildes ai frumoasei vampiroaice din True Blood.

Vineri, 23 octombrie, Evan Rachel Wood s-a prezentat cu stil la petrecerea organizata de Mark Ronson si Frida Giannini pentru lansarea magazinului Gucci Icon Temporary Flash Sneaker. Sandalele cu berete berechet, bratara si cureaua negre, groase, dadeau rochiei verzi cu paiete si accente intunecate un plus de rock. Evident, tinuta era marca Gucci, si atarna de un singur umar al actritei, in cadere libera pana mult deasupra genunchilor de fildes ai frumoasei vampiroaice din “True Blood”.

La cei 22 de ani ai sai, Evan Rachel Wood nu este o fata tipica in viata de noapte Hollywood-iana, dar desi se descrie ca fiind linistita, relaxata si devreme-acasa, tot ea e prima care recunoaste ca se numara printre oamenii “nebuni”. Se pare ca atunci cand acuza pe cineva de nebunie, Evan ii face un compliment, “cea mai inalta lauda” pe care o poate ea acorda cuiva. Fostul ei iubit Marilyn Manson merita din plin calificativul, si ea a fost chiar fericita sa il complimenteze astfel: “Manson e clar nebun. Si sper ca si eu sunt.” Relatia lor nu a durat insa – oare nu a fost Evan indeajuns de nebuna? – si de curand ea a fost zarita cu Alexander Skarsgard, cu care imparte micul ecran in cateva episoade din “True Blood”.

Proiectele in care s-a implicat nu ar putea fi caracterizate nici ele drept monotone sau triviale: Evan a fost o pustoaica tulburata in “Thirteen”, un “suflet batran, [o fata] isteata si avangardista” in “Across the Universe” (declara ea pentru The Guardian), o adolescenta diabolica in “Pretty Persuasion” si asa mai departe. Evan joaca acest gen de roluri pentru ca o intriga persoanele in pielea carora intra, si in nici un caz nu de dragul unei goane dupa celebritate care o intereseaza prea putin. Avea doar noua ani cand a realizat ca actoria este alegerea ei proprie, nu doar o optiune usor de urmat pentru ca mami si tati erau deja in industrie. La varsta aceea frageda, a avut ocazia sa lucreze cu Kevin Bacon si Mary Stuart Masterson, in filmul “Diggind To China”, o experienta care a convins-o ca intr-adevar chemarea ei asta este.

Evan este pasionata si de muzica, unul din motivele pentru care a acceptat rolul din muzicalul “Across the Universe” fiind sansa de a se desfasura. Insa actrita nu si-a pus inca la bataie talentele vocale intr-un mod asiduu, multumindu-se sa intreprinda alte activitati legate de industria-sora a cinema-ului. Astfel, Evan a aparut in doua videoclipuri – “Wake Me Up When September Ends” al lui Green Day si "Heart-Shaped Glasses" al lui Marilyn Manson – si va juca intr-un muzical pe Broadway, in rolul lui Mary Jane Watson, iubita lui Spider-Man. Dupa ce, in decursul carierei sale, Evan a pierdut de doua ori roluri in fata lui Kirsten Dunst (care a jucat-o pe Mary Jane in toate cele 3 filme Spider-Man), probabil ca aceasta victorie a fost pe deplin inregistrata ca atare de ea.

Cu toate ca actrita este pe val la Hollywood, se aud zvonuri cum ca Evan are in plan si lansarea unei cariere in muzica – o miscare cam comuna, dar depinde ce stil va aborda, asadar sa suspendam judecata pentru moment. Deocamdata, iata trailerul celui mai recent film al ei, “Whatever Works”, in regia lui Woody Allen, care va fi distribuit in Romania de Independenta Film... peste 5 luni.


Articol realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.