Setari Cookie-uri

Jennifer Lopez in rochie din plasturi

La premiera filmului This Is It din Los Angeles, starurile au sosit fie in tricouri care aminteau de regretatul star, Michael Jackson, fie pur si simplu in negru pentru a-si exprima doliul. Jennifer Lopez a ales o LBD nemilos de mulata, marca Herve Leger, care ii accentua curbele totodata armonizandu-le cu o croiala in unghiuri drepte si un detaliu lucios in forma de T aplicat pe toata partea din fata. A ales cizme inalte pana la genunchi, din aceeasi colectie de toamna Leger, care se adunau in jurul gleznelor in loc sa pastreze motivul strans pe corp. Tocurile inalte, ca si poseta labartata si bijuteriile masive aduceau un plus de chic tinutei lui Lopez.

La premiera filmului “This Is It” din Los Angeles, starurile au sosit fie in tricouri care aminteau de regretatul star, Michael Jackson, fie pur si simplu in negru pentru a-si exprima doliul. Jennifer Lopez a ales o LBD nemilos de mulata, marca Herve Leger, care ii accentua curbele totodata armonizandu-le cu o croiala in unghiuri drepte si un detaliu lucios in forma de “T” aplicat pe toata partea din fata. A ales cizme inalte pana la genunchi, din aceeasi colectie de toamna Leger, care se adunau in jurul gleznelor in loc sa pastreze motivul “strans pe corp”. Tocurile inalte, ca si poseta labartata si bijuteriile masive aduceau un plus de chic tinutei lui Lopez.

Rochia lui Jennifer se inscrie in curentul “bandage” sau “band-aid” (rochie din plasturi) care a dat tarcoale prin anii ’80 si l-a inspirat acum pe designer-ul Max Azria sa le scoata de la naftalina. Rochia de pe latino-americanca Lopez este una dintre creatiile lui si respecta ideea de baza a rochiilor-bandaj, avand aspectul unor pansamente, fasii care se infasoara strans in jurul corpului. Cu toate astea, motivul pentru care Lopez nu arata ca o mumie smolita este exact acea forma de “T” care da rochiei verticalitate si siluetei cantaretei – zveltete.

Jennifer Lopez (sau J.Lo) este o celebritate cu o cariera multifatetata, o viata personala presarata cu decizii bizare, si un fler pentru initiative de succes care se manifesta inca pe ambele planuri. Actrita, cantareata, producatoare de muzica si TV, dansatoare, designer si multe altele au fost etichetele care s-au lipit de ea pe parcursul unei vieti petrecute in lumina reflectoarelor. Astfel, Forbes o plaseaza mai presus de toti latino-americanii din Hollywood la capitolul avere, in mare parte stransa din actorie si muzica.

Alte interese, si surse de venit, ale lui J.Lo sunt restaurantul ei cu specific cubanez Madre’s, moda si parfumurile. In 2003, ea a lansat colectia vestimentara JLO by Jennifer Lopez, retrasa 4 ani mai tarziu, iar in 2005 a scos pe piata Sweetface, urmata de JustSweet, pentru copii. Din februarie 2008, cand a devenit mama de gemeni, poate chiar sa coaca noi idei pentru promovarea colectiei pe un ton mai personal... Nu ca J.Lo ar avea nevoie de ajutorul sortilor in materie de idei – o femeie puternica, cu sange latin curgandu-i prin vene, ea nu se lasa dusa de niciun val.

Chiar daca PETA face tambalau la diferite evenimente unde isi face aparitia vedeta noastra, J.Lo nu s-a aratat dispusa sa-si schimbe abordarea problemei care-i deranjeaza pe activisti de pretutindeni: folosirea blanurilor naturale in moda. Pe de alta parte, cand vine vorba de problemele umanitatii, Lopez se numara printre artistii fruntasi in atragerea atentiei asupra drepturilor omului: in 2007, ca urmare a rolului sau, dublu ca producator si vedeta, in realizarea filmului “Bordertown”, Lopez a fost onorata cu un premiu Amnesty International.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.