Setari Cookie-uri

Inocenta si mister pe covorul rosu de la 2012

Premiera SF-ului 2012 a avut loc pe 3 noiembrie, in Los Angeles cu doua saptamani inaintea lansarii lui in cinematografele americane, iar Camilla Belle si-a continuat seria de aparitii de-un farmec dezarmant. Pe covorul rosu desfasurat la Regal Cinemas, locatia evenimentului, Camilla a purtat o rochie diafana si margelata din colectia de primavara 2010 a lui Alexander McQueen. Decoleteul plonja in V cu acelasi avant ca toata croiala partii superioare a rochiei, ca o sageata care ghida ochii spre volanasele fustei exuberante. Iar tonurile reci, marine, lasau imaginatia sa zboare spre balerina-lebada din baletul lui Tchaikovsky.

Premiera SF-ului “2012” a avut loc pe 3 noiembrie, in Los Angeles cu doua saptamani inaintea lansarii lui in cinematografele americane, iar Camilla Belle si-a continuat seria de aparitii de-un farmec dezarmant. Pe covorul rosu desfasurat la Regal Cinemas, locatia evenimentului, Camilla a purtat o rochie diafana si margelata din colectia de primavara 2010 a lui Alexander McQueen. Decoleteul plonja in “V” cu acelasi avant ca toata croiala partii superioare a rochiei, ca o sageata care ghida ochii spre volanasele fustei exuberante. Iar tonurile reci, marine, lasau imaginatia sa zboare spre balerina-lebada din baletul lui Tchaikovsky.

Tanara de 23 de ani a reusit sa poarte o creatie potential prea infoiata si faloasa, mizand pe stilul ei chic-copilaresc pentru a o imblanzi. Poate ca feminitatea ei cuminte i se trage de la timpul petrecut la scoala de fete Marlborough School, sau gratiei naturale care se manifesta si in vocatia ei de pianista – dar cert e ca frumusetea aparte a Camillei este rezultatul unui cocktail genetic reusit, intre o creatoare de moda brazilianca si un american.

Acest melanj ii da actritei o prezenta greu de etichetat, iar, ca urmare, rolurile obtinute de ea pana acum au ilustrat pendularea ei indefinibila intre inocenta si mister. Astfel, bulversati dar fascinati totodata, unii directori de casting o coopteaza pentru roluri intunecate cu toate ca, spune actrita, ele nu au nimic de-a face cu personalitatea ei reala: “Nu sunt deloc o persoana sumbra, asa ca rolurile acestea imi pun cele mai mari probleme. Nu cred ca sunt neaparat atrasa de chestii sumbre. Dar pur si simplu asa se aranjeaza lucrurile.”

Desi printre cele mai impresionante interpretari scoase ca dintr-un joben magic de talentata Belle se numara cele fasonate in filme mici, indie, ca “The Chumscrubber” sau “The Balad of Jack and Rose”, publicul larg a devenit constient de existenta brunetei cu sprancene perfecte abia odata cu lansarea thriller-ului psihologic “When a Stranger Calls”. Accentele horror ale productiei – bombardate de critici negative la momentul aparitiei – au tinut-o pe Camilla, care uraste genul, departe de marile ecrane.

Intr-un dialog cu Cameron Diaz, realizat in martie 2006 pentru revista “Interview”, Camilla, ca o Balanta care se respecta, nu parea deloc sigura ca actoria e o alegere batuta in cuie pentru ea: intrebata daca asta e ceea ce vrea sa faca, ea raspundea atunci “Pentru moment da, puncte, puncte.” Asadar, cat inca ne putem bucura de ea pe marile ecrane, iata trailerul celui mai recent film al sau, “À Deriva”, in care isi exerseaza cea de-a doua limba materna, portugheza:



Articol realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.