Setari Cookie-uri

Vampirita Alice Cullen devine vampa cu lipici Maxim

Ashley Greene este o noua tanara speranta a Hollywood-ului, care, spre deosebire de co-starul ei din populara serie Twilight, are un simt al stilului infailibil. Revista pentru barbati Maxim a recunoscut in ea o frumusete cu potential de sex-simbol si, ca atare, i-a dedicat editia din decembrie, punand-o pe coperta. Pentru a sarbatori lansarea noului numar al publicatiei, Ashley a participat marti (24 nov.) la petrecerea din clubul Avenue, unde a purtat o rochie marca Nicole Miller, din colectia de primavara 2010.

Credit foto: Henry Lamb / Photowire / BEImages

Ashley Greene este o noua tanara speranta a Hollywood-ului, care, spre deosebire de co-starul ei din populara serie “Twilight”, are un simt al stilului infailibil. Revista pentru barbati Maxim a recunoscut in ea o frumusete cu potential de sex-simbol si, ca atare, i-a dedicat editia din decembrie, punand-o pe coperta. Pentru a sarbatori lansarea noului numar al publicatiei, Ashley a participat marti (24 nov.) la petrecerea din clubul Avenue, unde a purtat o rochie marca Nicole Miller, din colectia de primavara 2010.


Alaturi de tinuta neagra, incretita si incadrata sus de umerii imprimati in culori vii, Ashley a ales dresuri si pantofi negri, si o poseta plic Bally din verde lime satinat. Cu ocazia evenimentului, Ashley s-a declarat incantata de poza ajunsa pe coperta, pentru ca imaginea care, fara doar si poate, ne va face tuturor cu ochiul de pe tarabele de ziare, este foarte fidela personalitatii sale. “O ador din tot sufletul si nu cred ca ar fi putut iesi mai bine de-atat, in ceea ce ma priveste. Sunt exact genul de tipa care-si face veacul pe plaja din Jacksonville. Sunt o fana a pantalonilor scurti de blug, a tricourilor si a plajii.”

Ashley, pe care fanii sagai “Amurg” o vor recunoaste in rolul lui Alice Cullen, vampirita-profeta, este momentan foarte implicata in campania de promovare a blockbuster-ului “New Moon”, topaind din interviu in interviu cu naturaletea unei adevarate profesioniste. Chiar luni am vazut-o la emisiunea “Late Show” cu David Letterman, unde a recunoscut fara inconjur ca, in copilarie, era o neindemanatica si jumatate. Intr-un alt interviu, acordat lui Andi Teran pentru revista Vanity Fair, Ashley a descris intorsatura incredibila pe care a luat-o cursul vietii ei, dupa ce a fost distribuita in rolul lui Alice.

“Viata mea e ca un vartej nebun zilele astea. Tot ce fac e sa lucrez, non-stop. Odata cu succesul filmului, ti se ofera o groaza de chestii, oamenii te vor in diferite locuri doar ca sa iti faci aparitia acolo, si chiar n-am reusit sa ajung peste tot. Ma-mpart intre filmul asta si restul productiilor, lucrez mereu. Stii, am trait si zile negre ca actrita, facand modeling ca sa-mi platesc facturile. Chiria ma paraliza, si locuiam cu doi colegi de apartament. E incredibil cum am trecut de la asa o viata la grijile de acum, cand am nevoie de o pauza, am nevoie de o zi libera. E de bine, si, da, e obositor [...]. Trecerea de la anonimat, de la a fi un oarecare, la aparitii pe prima pagina a ziarelor, doar pentru ca ai mancat undeva, ai fost undeva, te-ai vazut cu cineva la o cafea – este stupefianta.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.