Setari Cookie-uri

Eterna magie a Andreei Raicu

Andreea Raicu a fost prezenta la lansarea noului parfum Avon, Eternal Magic, in calitate de imagine a cunoscutului brand de cosmetice. Ea purta o rochie de un albastru aprins, satinata, care aproape ca ii evita silueta, valurind in jurul ei ca un fum cu luciu dens, savuros. Evoca fluiditatea parfumului, care, din imaginea sticlutei amorfe, pare debordant, ca si cum e dificil de continut in ea fara sa scape din albie. Andreea a ales o poseta plic, aurie, cu margini drepte care sa contrasteze cu somptuozitatea ondulatiilor din rochie.

Andreea Raicu a fost prezenta la lansarea noului parfum Avon, “Eternal Magic”, in calitate de imagine a cunoscutului brand de cosmetice. Ea purta o rochie de un albastru aprins, satinata, care aproape ca ii evita silueta, valurind in jurul ei ca un fum cu luciu dens, savuros. Evoca fluiditatea parfumului, care, din imaginea sticlutei amorfe, pare debordant, ca si cum e dificil de continut in ea fara sa scape din “albie”. Andreea a ales o poseta plic, aurie, cu margini drepte care sa contrasteze cu somptuozitatea ondulatiilor din rochie.

Andreea Raicu, imaginea la nivel national a noului produs Avon, “Eternal Magic”, este una dintre cele mai bine cotate vedete de pe aceste meleaguri, iar, de cand a debutat pe micul ecran in serialul “Efect 30”, este si respectata ca o actrita in devenire. Pe sticla, am ajuns sa o cunoastem ca moderatoare TV si prezenta ei a fermecat deseori ochii atintiti pe creatiile de moda ale designer-ilor nostri.

De curand, Andreea a aparut pe pista Irinei Schrotter, o “buna prietena” (dupa cum ne declara chiar Raicu intr-un interviu anterior) cu care si colaboreaza actualmente ca voluntar in cadrul festivalului caritabil al “Brazilor de Craciun”. Andreea va fi gazda galei de joi, 10 decembrie, si isi doreste “ca editia din acest an sa fie un succes,
pentru a sustine programele realizate de Salvati Copiii.”

Vorbele tinerei vedete nu sunt in vant, iar dedicarea ei nu se limiteaza la evenimente mondene. De trei ani, Andreea a luat in grija o fetita dezavantajata, pe numele ei Maria, careia a reusit “sa-i ofer[e] o alta imagine a lumii decat ceea ce cunoastea ea”. Preocuparea si grija ei par veridice, iar implicarea ei in rol de “Zana Buna” a micutilor nefericiti nu poate decat sa ne incalzeasca inimile, mai ales acum, cand poftim in case spiritul Craciunului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.