Setari Cookie-uri

10 Trenduri pe covorul rosu

Evenimentul de duminica seara ne-a ajutat sa scapam din rutina zilnica si sa aruncam un ochi spre vedetele noastre preferate. Ne-am bucurat pentru ele daca au plecat acasa cu premii, am rasuflat resemnati daca nu a fost sa fie iar la urma le-am urat in gand tuturor ca in anul cinematografic ce urmeaza sa joace in filme cat mai multe si cat mai bune.

Evenimentul de duminica seara ne-a ajutat sa scapam din rutina zilnica si sa aruncam un ochi spre vedetele noastre preferate. Ne-am bucurat pentru ele daca au plecat acasa cu premii, am rasuflat resemnati daca “nu a fost sa fie” iar la urma le-am urat in gand tuturor ca in anul cinematografic ce urmeaza sa joace in filme cat mai multe si cat mai bune.

Globurile de Aur nu ne-au incantat duminica seara doar prin premii ci si prin (sau mai ales prin) prezentele de pe covorul rosu. Le-am vazut, le-am admirat, le-am criticat, iar in final am pus totul cap la cap pentru a vedea care au fost trendurile de pe covorul rosu.

1. Rochii lungi “artsy”

Rochiile lungi cu taieturi artistice au fost la putere pe covorul rosu. Chiar si rochiile cele mai simple si clasice au avut cate un volanas, o funda, un guler ridicat, o bretea pozitionata neasteptat, ceva, orice, care sa scoata rochia respectiva in evidenta. Ne-au placut in special corsetele scupturale ale rochiilor continuate cu fuste largi din material vaporoase creand un look romantic. Kate Hudson, Diane Kruger, Zoe Saldana, Sandra Bullock, Jayma Mays sunt doar cateva dintre vedetele care au ales sa se evidentieze prin rochii artistice.

2. Rochiile de cocktail

Cateva dintre actritele prezente la festivitate au incalcat traditia rochiilor de seara preferand confortul si libertatea de miscare oferite de rochiile mai scurte. Prezenta lor a fost, pentru toti, ca o gura de aer prospat. Rochiile pana la genunchi sau putin peste genunchi le-au conferit purtatoarelor un aer tineresc si lipsit de griji. Asta nu inseamna ca respectivele actrite nu au aratat bine, ba chiar din contra. Kristen Bell a fost sexy si totusi discreta in rochia alba semnata Jasmine de Milo; Ginnifer Goodwin a reprezentat o prezenta unica in rochia ei albastru cobalt Vionnet; Julia Roberts ne-a dat o lectie de stil si simplitate in rochia neagra asortata cu bijuterii mari iar Tina Fey, vedeta 30 Rock, ne-a uimit pe toti cu rochia alb-negru, destul de ciudata, ce se termina deasupra gleznei.

3. Movul si culorile pastel

Movul nu e la mare moda doar pe scena politica romaneasca ci si pe covorul rosu. Desi rochiile purtate de vedete au acoperit probabil intreaga paleta coloristica movul a reusit sa iasa in evidenta. Sandra Bullock a ales o rochie mov pruna realizata de Bottega Veneta. Alfre Woodward a purtat o rochie asimetrica mov semnata Pamela Rolland. Jane Krakowski a ales o rochie mov cu o taietura aristocratica realizata de J. Mendel. Leona Lewis a preferat o rochie mov violet din satin semnata Roberto Cavalli ce ne duce cu gandul la lavanda. Prestigioasa casa Lanvin a realizat o rochie mov vanata pentru Rose Byrne.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.