Setari Cookie-uri

Taylor Swift face country-ul sexy din nou

Miercuri, 27 ianuarie, a avut loc unul dintre acele evenimente caritabile unde vedetele apar in hainele de duminica pentru a-si arata sprijinul pentru cauza zilei sau doar pentru a se arata in public pur si simplu. Si Taylor Swift a profitat din plin de covorul rosu intins in Hotelul Beverly Wilshire care gazduia cea de-a 13-a Seara De Neuitat organizata anual in vederea strangerii fondurilor necesare intretinerii cautarilor unui leac impotriva inamicului numarul 1, cancerul.

Miercuri, 27 ianuarie, a avut loc unul dintre acele evenimente caritabile unde vedetele apar in “hainele de duminica” pentru a-si arata sprijinul pentru cauza zilei – sau doar pentru a se arata in public pur si simplu. Si Taylor Swift a profitat din plin de covorul rosu intins in Hotelul Beverly Wilshire care gazduia cea de-a 13-a “Seara De Neuitat” organizata anual in vederea strangerii fondurilor necesare intretinerii cautarilor unui leac impotriva inamicului numarul 1, cancerul.

Taylor a impacat gratia cu tinerescul alegand o rochie rosie din colectia Valentino Resort 2010 pentru a-si face marea intrare la evenimentul de gala. Asimetria rochiei lipite pe formele silfei si prinse intr-un nod pe umarul drept, se imbina jucaus cu pantofii si poseta plic, ambele sclipicioase pentru a-i pune in evidenta buclele perfect lucioase, aranjate intr-o carare stilata pe dreapta.

La doar 20 de ani, Taylor Swift se bucura de un succes fabulos in topurile americane de muzica pop cu accente country: astazi, conform Nielsen SoundScan, ea detine titlul de cel mai bine vandut artist din domeniul digital – al tuturor timpurilor! Cele doua albume lansate de Taylor, “Taylor Swift” (2006) si “Fearless” (2008) contin piese scrise fie in intregime de ea, fie in colaborare cu alti compozitori. Talentul ei este greu de contestat, iar sinceritatea ei e dezarmanta (New York Times o citeaza declarand ca “Daca imi ascultati albumele, e ca si cum mi-ati citi jurnalul”), ca atare incidentul de la premiile MTV VMA 2009 a incins multe spirite...

Despre ce este vorba? Ei bine, Taylor a castigat premiul pentru cel mai bun videoclip al unei artiste, cu "You Belong with Me". Insa, atunci cand a venit vremea discursului, alaturi de ea pe scena s-a urcat si Kanye West, chitit sa atraga atentia nu la triumful lui Swift ci la infrangerea – in opinia lui nemeritata – a favoritei lui, Beyonce. Dupa iesirea neasteptata a rapperului, presa a vuit, Kanye s-a scuzat in repetate randuri, iar Swift s-a repliat, avand in coltul ei mai toti colegii de bransa, si chiar pe presedintele SUA, Barack Obama.

Viitorul suna promitator pentru vedeta muzicii country: cu un al treilea album pe teava si o cariera in cinema pe cale sa decoleze, Taylor Swift si-a programat mult de lucru in 2010, iar rasplata va fi, fara indoiala, pe masura ambitiei tinerei blondine. Iata un featurette (scurt material promotional) al filmului “Valentine’s Day”, in care ea joaca rolul lui Samantha Kenny si are sansa de invidiat sa-l pupe pe “varcolacul” Taylor Lautner!


Realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.