Setari Cookie-uri

Culori primavara-vara 2010

Poate ca lumea modei se concentreaza acum pe trendurile ce se vor impune in sezonul toamna-iarna 2010-11 insa nu trebuie sa uitam ca mai intai ne asteapta o primavara placuta (care speram sa vina cat mai repede) si o vara fierbinte. Daca te gandesti sa iti reinnoiesti garderoba pentru perioada ce vine iti recomandam sa iei in considerare urmatoarele culori atunci cand iti faci cumparaturile.

Poate ca lumea modei se concentreaza acum pe trendurile ce se vor impune in sezonul toamna-iarna 2010-’11 insa nu trebuie sa uitam ca mai intai ne asteapta o primavara placuta (care speram sa vina cat mai repede) si o vara fierbinte. Daca te gandesti sa iti reinnoiesti garderoba pentru perioada ce vine iti recomandam sa iei in considerare urmatoarele culori atunci cand iti faci cumparaturile.

Pentru sezonul primavara-vara 2010 designerii au optat pentru culori vibrante, ce atrag privirile, combinate cu nuante neutre, practice si sigure. Intre toate aceste optiuni, e imposibil sa nu gasesti ceva care sa iti placa.

Ideea din spatele unor culori atat de variate tine de eficacitate. Femeile au devenit mai atente la banii pe care ii cheltuiesc pe haine datorita constrangerilor crizei financiare. Drept urmare prefera sa isi cumpere piese ce se potrivesc deja cu garderoba lor mai degraba decat sa si-o reinnoiasca cap-coada. Aici intervin culorile puternice si cele neutre. In plus, albul si negru raman si in acest sezon culori de baza alaturi de care se poate pune oricare din culorile ‘la moda’.

1. Albastrul

De la bleumarin pana la albastru clasic, turcoaz si bleu pal, nuantele de albastru vor fi rasfatate in sezonul ce se apropie. Algerea culorii e de inteles avand in vedere ca stilul marinaresc pare a fi si el la putere. Se prefera mai ales nuantele tari de albastru vedeta sezonului fiind turcoazul. Nuanta rece, vibranta si cu aer tropical, turcoazul (precum albastrul clasic) ne aminteste de apele calme ale marilor si de relaxarea vacantei. Bleumarinul reprezinta si el o alegere buna mai ales cand incerci sa obtii un look stilat.

2. Culorile neutre

Culori precum roz pal, bej, piersica, gri, fildes, lila, kaki sters au fost si ele prezente pe catwalk in colectiile primavara-vara 2010. Culori discrete, ele reusesc sa directioneze atentia privitorului spre croiala hainelor si spre micile detalii. De remarcat ca ele contribuie la crearea imaginii unei femei fine, feminine. Culorile neutre pot fi combinate cu usurinta cu una dintre culorile tari preferate in acest sezon sau pot fi inviorate cu accesorii colorate.

3. Culori fierbinti

Rosu aprins, rosu-portocaliu, rosu de Burgundia fac parte dintre culorile curajoase ce vor fi purtate in primavara si vara lui 2010. Aceste culori par sa capete o viata proprie acordand intensitate oricarui outfit. Daca nuantele de albastru invita la o atitudine calma, relaxata, nuantele de rosu si portocaliu intens vorbesc mai degraba de pasiune. Pentru a modera o astfel de nuanta combin-o cu o culoare neutra.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.