Setari Cookie-uri

Kate Hudson sclipeste-n intuneric!

Kate Hudson a sosit foarte dichisita la un eveniment care, ce-i drept, o cerea: iata tinuta cu care a orbit paparazzii adunati in Londra pentru show-ul Burberry Prorsum, colectia toamna 2010 � o rochie mini, verde, marca Burberry Prorsum desigur, mulata pe corp, cu paiete imprastiate pe toata suprafata, cat sa faca bliturilor concurenta! Cum vremea inca nu-i permitea sa vina chiar atat de dezgolita, Kate avea o haina militara maslinie, cu revere imblanite � iar in picioare, purta sandale negre, cu barete incrucisate pana la glezna, tot marca Burberry Prorsum.

Kate Hudson a sosit foarte dichisita la un eveniment care, ce-i drept, o cerea: iata tinuta cu care a orbit paparazzii adunati in Londra pentru show-ul Burberry Prorsum, colectia toamna 2010 – o rochie mini verde, marca Burberry Prorsum desigur, mulata pe corp, cu paiete imprastiate pe toata suprafata, cat sa faca bliturilor concurenta! Cum vremea inca nu-i permitea sa vina chiar atat de dezgolita, Kate avea o haina militara maslinie, cu revere imblanite – iar in picioare, purta sandale negre, cu barete incrucisate pana la glezna, tot marca Burberry Prorsum.

Pe Kate o cunoastem de zece anisori, de cand aparea in “Almost Famous” si fermeca atat publicul cat si critica de film americana. Atunci incepea sa se deteze de titlul “fiica lui Goldie Hawn” in ochii nostri – se stie, in industria de film americana nu e loc de nepotisme decat pana la un punct, iar Kate are chiar mai mult de demonstrat pentru a iesi din umbra mamei sale. Ea mereu a declarat ca este mandra de Goldie, si fanii ei inca spera ca ii va semana, incoronandu-si cariera la Hollywood cu un rol de Oscar. Pana acum, insa, ea nu a reusit sa egaleze nominalizarea din 2001, pentru rolul secundar din “Almost Famous”, axandu-se pe roluri mai usoare in comedii romantice.

Daca Oscarul se lasa mai greu prins in plasa, printre realizarile lui Kate se numara in schimb alte intreprinderi demne de mentionat, ca infiintarea casei de productii Cosmic Entertainment, alaturi de mama sa, partenerul ei Kurt Russell si fratele lui Kate, Oliver. Despre Kurt Kate are numai cuvinte de lauda, el tinandu-i loc de tata in toate privintele – in timp ce, pe tatal ei biologic, Bill Hudson, Kate nu s-a sfiit sa il desconsidere fara drept de apel in interviurile cu presa.

Pe plan personal, Kate a avut parte de o casatorie ratata cu solistul formatiei The Black Crowes, Chris Robinson, care insa a prilejuit si un eveniment fericit, ea devenind mamica lui Ryder Russell Robinson pe 7 ianuarie 2004. Kate este o mama leoaica, incearca mereu sa-l ocroteasca pe Ryder, tinandu-l departe de aparatele fotografilor care “il fac constient de sine. Iar copiii”, continua actrita, “ar trebui mereu sa fie doar copii, nu sa fie constienti de fiecare miscare facuta.”

Dupa ce de curand am urmarit-o cu interes in muzicalul “Nine” si am fost uimiti de abilitatile ei de a executa o coregrafie destul de dificila, anul acesta vom avea ocazia sa o surprindem intr-o ipostaza si intr-un context total diferite: noul ei film, “The Killer Inside Me” este o drama western cu elemente criminale, iar Kate va imparti lumina reflectoarelor cu Jessica Alba si Casey Affleck. printre alte nume mari. Filmul regizat de Michael Winterbottom a avut de curand premiera in cadrul Festivalului de la Sundance, iar parerile au fost variate – o gama larga in care ambele extreme au fost vociferate.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.