Setari Cookie-uri

Keira Knightley uimeste pe scena londoneza

Keira Knightley a facut deliciul presei britanice la pranzul festiv organizat cu ocazia Premiilor Laurence Olivier, in onoarea celor nominalizati. Evenimentul a avut loc pe 2 martie, la Hotelul Haymarket din Londra, iar prezenta actritei era previzibila, avand in vedere nominalizarea ei pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar. Mai putin previzibila insa a fost tinuta aleasa de ea...

Keira Knightley a facut deliciul presei britanice la pranzul festiv organizat cu ocazia Premiilor Laurence Olivier, in onoarea celor nominalizati. Evenimentul a avut loc pe 2 martie, la Hotelul Haymarket din Londra, iar prezenta actritei era previzibila, avand in vedere nominalizarea ei pentru “Cea mai buna actrita intr-un rol secundar”. Mai putin previzibila insa a fost tinuta aleasa de ea...

Vestimentatia lui Keira consta dintr-un deux-pieces cu imprimeu diferentiat, care, pe cat de interesant ar fi de analizat, pe atat este de neconventional si, ca atare, presa britanica nu s-a pus de acord daca apreciaza acest stil. Eu insa l-am adorat de la prima ochire, cu zoom: bluza lui Keira imbina un bej de culoarea pielii cu rosul aprins de la guler, ambele portiuni presarate cu un sablon de nuduri feminine.

Pe fusta, neagra cu talie inalta venind pe deasupra bluzei, modelul desenat cu minutiozitate se potrivea vizual cu cel din partea superioara, dar nu si conceptual: cate trei catelusi albi erau “stantati” din loc in loc, in asa fel incat sa para c-ar veni intr-o continuare logica a print-ului de pe bluza. Compleul din colectia de Primavara 2010 Miu-Miu, era scos in evidenta de clasa pantofilor de satin, negri – aceeasi marca. Geanta Chanel a lui Keira era singurul obiect vestimentar care nu facea corp comun cu Miu-Miu-ul purtat din cap pana-n picioare.

Piesa de teatru in care aparitia lui Keira a fost laudata de critici, si care a plasat-o in cursa pentru laurii “Laurence Olivier”, este binecunoscuta comedie “The Misanthrope” – o varianta moderna, desigur – si marcheaza debutul actritei pe scenele londoneze din West End. Alti nominalizati al caror succes a fost serbat cu fast la pranzul de marti sunt, si ei ca si Keira, mai faimosi gratie rolurilor de pe marile ecrane internationale: Jude Law, Rachel Weisz, James McAvoy, Imelda Staunton sau Gillian Anderson.

Insa, in vreme ce stralucirea lor de staruri si starlete este asigurata de Hollywood, rolurile grandioase in aceste productii nu le-ar fi oferite fara aportul West End-ului sau al Broadway-ului – lucrul in teatru le asigura tuturor actorilor care se vor evaluati in functie de talent si nu de agent, o rampa unde sa dovedeasca, fara ajutorul unor camere, sau al montajului din post-productie, ca pot sa duca in spate un rol, cap-coada, bazandu-se doar pe propriile puteri.

Realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.