Setari Cookie-uri

Katy Perry, divina si alternativa pe covorul rosu

Cea mai cunoscuta destinatie a vedetelor dupa decernarea Oscarurilor este, an de an, petrecerea Vanity Fair. Majoritatea se schimba din rochiile de gala in tinute mai practice evident tot de firma si tot spectaculoase iar duminica, in noaptea dintre 7 si 8 martie, Katy Perry nu s-a lasat mai prejos fata de Hollywood-ieni si obisnuitii acestor evenimente. Ea a sosit pe covorul rosu de la Sunset Tower (LA) intr-o creatie Zuhair Murad, mulata pe silueta ei de clepsidra, in stil Morticia Adams, doar ca mai rosioara si aratand un decolteu mai generos.

Cea mai cunoscuta destinatie a vedetelor dupa decernarea Oscarurilor este, an de an, petrecerea Vanity Fair. Majoritatea se schimba din rochiile de gala in tinute mai practice – evident tot de firma si tot spectaculoase – iar duminica, in noaptea dintre 7 si 8 martie, Katy Perry nu s-a lasat mai prejos fata de Hollywood-ieni si obisnuitii acestor evenimente. Ea a sosit pe covorul rosu de la Sunset Tower (LA) intr-o creatie Zuhair Murad, mulata pe silueta ei de clepsidra, in stil Morticia Adams, doar ca mai rosioara si aratand un decolteu mai generos.

Daca arata cam plictisita aici, nu va lasati pacaliti – aerul ei superior se disipa instant cand in cadru aparea si iubitul ei, comedianul britanic Russell Brand, iar Katy radia. Cei doi au confirmat ca s-au logodit la inceputul acestui an, ceea ce a provocat valuri de comentarii de ambele parti ale Atlanticului. Atat comedianul britanic cu un comportament deseori scandalos, cat si cantareata zanatica, faimoasa pentru single-ul ei in care ne convingea ca “a sarutat o fata si i-a placut”, sunt doua figuri controversate.

Asadar, socul starnit de veste nu mi se pare justificabil – amandoi sunt maturi, vaccinati si in deplinatatea facultatilor mentale, iar simtul umorului ca si al masurii, desi sfideaza conventiile, le sunt evident compatibile. Katy Perry a fost ceruta in casatorie – conform ziarului “The Sun” – in timp ce cuplul isi petrecea vacanta de iarna in India. Brand a fost protocolar, ingenunchiand si asigurandu-se ca a pregatit tot tacamul pentru o seara de neuitat. Evenimentul s-a petrecut in ajunul Anului Nou, in cadrul unei ceremonii spirituale oficiate de un “love guru” (da, ati citit bine!), la poalele unui munte din orasul Jaipur.

Katy este o Scorpie – dupa horoscop, desigur – de 25 de ani, care s-a nascut intr-o familie de pastori americani. Ma intreb care e parerea lor despre cariera si declaratiile fiicei, crescuta in spiritul crestin si tinuta departe de influentele nocive ale muzicii “laice”. La 17 ani, Katy a plecat de-acasa, hotarata sa faca tranzitia de la cantarile de factura gospel cu care impresiona congregatia bisericii locale, la o cariera cu expunere mai larga si oportunitati serioase. Acum, dupa lansarea hit-urilor “Ur So Gay” si “I Kissed a Girl”, numele ei e pe buzele tuturor, iar bruneta (blonda in original) e pe drumul cel bun...

... Poate nu “cu Dumnezeu inainte” cum o indrumasera parintii, dar in viata nu le poti avea pe toate!

Iat-o pe frumoasa Katy intr-un featuring alaturi de Timbaland, in videoclipul “If We Ever Meet Again” ((C) 2010 Mosley Music Group / Blackground Records / Interscope Records):


Realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.