Setari Cookie-uri

Trend alert: Volanele

Odata cu venirea primaverii si tinutele noastre se schimba, capata culoare, texturi fine si imprimeuri vii. Volanele imbogatesc cu succes rochiile de seara sau de zi. Vedetele care defileaza pe covorul rosu, isi etaleaza rand pe rand, tinute tot mai somptuase si extravagante. Rochii elegante, in stil sirena sau mini, capata volum si forme noi datorita volanelor aplicate la baza, sau pe maneci. Culorile sunt vii, contrastante:, rosu aprins, violet sau nuante de albastru marin.

Prin taietura si croiala, volanele pot creea adevarate jocuri de culoare si forme, adaugand un plus de eleganta si unicitate fiecarei rochii. Suprapuse sau nu, datorita materialelor fluide , volanele urmeaza linia corpului si creeaza idea unei siluete armonioase, pusa in valoare de o rochie minunata, in trend.

Foto: www.hepta.ro

Paris Hilton pozeaza zambitoare intr-o frumoasa rochie roz prezentata pe covorul rosu la lansarea noii sale colectii de ochelari de soare. Umerii ii sunt accentuati prin intermediul volanelor suprapuse iar accesoriile pretioase ii completeaza perfect tinuta: plicul, bratarile si inelul supradimensionat.


Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.