Setari Cookie-uri

Tendinte in sezonul primavara-vara 2010 la Brands Walk

Pe 18 martie 2010 Bucuresti Mall a organizat o noua editie a fashion show-ului pentru sezonul primavara-vara 2010, Brands Walk.

Pe 18 martie 2010 Bucuresti Mall a organizat o noua editie a fashion show-ului pentru sezonul primavara-vara 2010, Brands Walk.

Gazdele evenimentului au fost Cristian Brancu si Oana Turcu. Decorul creat de Bucuresti Mall pentru aceast fashion show a fost inspirat din anii ‘70, avand o tenta de vintage, un spatiu intim in care lumina si muzica au fost elemente complementare. Obiectele de mobilier au fost furnizate de Bed & Sofa.

Tenditele noului sezon au fost dezvaluite prin colectiile Kotton, Lotto, Etam, Celio, Debenhams, Famous Brands Shopping Gallery , Kenvelo, Oxette, Sasch, BSB.

Vedetele care au prezentat piesele de referinta ale fiecarei colectii au fost Antonia, Elena Gheorghe, Andreea Balan, Adina de la Haven, Anda Adam, Andreea Banica, Daniela Crudu, Cerebel, Mihai Sturzu.

Catalin Botezatu a participat printr-o colectie speciala de costume de baie “The Last Samurai”. Modelele au defilat purtand coifuri autentice de samurai. Elemente ale traditionalei armuri Yoroi se regasesc in detaliile costumelor de baie. Vedeta prezentarii a fost Ricky.

Machiajul a fost asigurat de Body Shop. Primavara asta pleoapele stralucesc in nuante vibrante de albastru si verde, buzele sunt fine si sclipitoare in nuante de piersica si roz, iar obrajii sunt minunati in nuante de zmeura si coral. The Body Shop a lansat noi colectii ‘Nature’s Colour’, o gama delicat contrastanta de nuante vesele de primavara cu texturi fine si formate inovative, ce cuprinde noul si unicul fard de obraz Kiss of Colour.

Hairstylingul a fost realizat de Gett’s. Coafurile specifice anilor ‘40-‘50 se bucura de o mare revenire in acest sezon si aduc cu sine creativitatea si entuziasmul stilistului, cat si a clientei. Tapajul, diversele tipuri de bucle, de la cele mai stranse, pana la cele care curg in valuri, precum si parul complet creponat, coafurile ridicate in crestet, in stilul pin-up girl, mai finisate si accesorizate neaparat cu funde sau bentite vesele sunt cele mai potrivite alegeri pentru sezonul de primavara-vara.

Alin Galatescu a semnat directia artistica a evenimentului.

Noile colectii vor beneficia si de o promotie speciala Butterfly Day, un concept nou care consta in reduceri de pana la 50% la anumite produse. Cumparatorii trebuie sa caute in magazinele partenere simbolul fluturelui pe etichetele produselor in zilele de 16 ale fiecarei luni.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.