Setari Cookie-uri

Jessica Biel: diafana si seducatoare

Jessica Biel s-a numarat printre A-list-erii prezenti luni seara la Gala din cadrul Muzeului Metropotolitan din New York. Evenimentul organizat de Costume Institute (departamentul costumelor) marca vernisajul expozitiei "American Woman: Fashioning a National Identity (Femei americane: fasonand o identitate nationala) si permitea accesul numai cremei cremelor dintre fashion-istii lumii bune. Jessica se integra la fix, alaturi de iubitelul Justin Timberlake, pus la punct ca o papusa Ken. Satena zambitoare pana la urechi a luminat covorul rosu intr-o rochie de culoarea fildesului, semnata Ralph Lauren, care se drapa in jurul corpului ei cu somptuozitatea matasurilor, abia atingandu-l si totusi scotandu-i in evidenta formele. Cazand in valuri dispuse asimetric ca si bretelele care imprimau decolteului o incinatie aparte rochia o flata pe Biel, iar coafura lasa cate o cascada de bucle sa ii incadreze fata natural si tineresc.

Jessica Biel s-a numarat printre A-list-erii prezenti luni seara la Gala din cadrul Muzeului Metropotolitan din New York. Evenimentul organizat de Costume Institute (departamentul costumelor) marca vernisajul expozitiei "American Woman: Fashioning a National Identity” (“Femei americane: fasonand o identitate nationala”) si permitea accesul numai cremei cremelor dintre fashion-istii lumii bune. Jessica se integra la fix, alaturi de iubitelul Justin Timberlake, pus la punct ca o papusa Ken. Satena zambitoare pana la urechi a luminat covorul rosu intr-o rochie de culoarea fildesului, semnata Ralph Lauren, care se drapa in jurul corpului ei cu somptuozitatea matasurilor, abia atingandu-l si totusi scotandu-i in evidenta formele. Cazand in valuri dispuse asimetric – ca si bretelele care imprimau decolteului o incinatie aparte – rochia o flata pe Biel, iar coafura lasa cate o cascada de bucle sa ii incadreze fata natural si tineresc.

Pe Jessica Biel am cunoscut-o ca Mary Camden, sora cea mare din serialul “Al saptelea cer”, un rol pe care l-a obtinut la 14 ani si care a propulsat-o in atentia industriei, consacrandu-i insa o imagine cuminte in perceptia tuturor, inclusiv a directorilor de distributie. Biel s-a plictisit de sablonul familiei americane sanatoase, iubitoare si bine inchegate, ca urmare a parasit platourile serialului la sfarsitul celui de-al saselea sezon, dupa ce incercase tot felul de tertipuri (inclusiv o sedinta foto obraznica) ca sa se eschiveze mai devreme decat era prevazut in contract.

Cariera ei a urmat o directie ascendenta, dar nu a decolat inca in toata puterea cuvantului, planurile lui Jessica fiind dejucate de reactiile criticilor si incasarile neimpresionante la box-office. In viata personala, luand ca indiciu etalarile dragastoase in vazul lumii (si al presei), Jessica pare ca si-a gasit perechea in persoana cantaretului pop Justin Timberlake – dupa o relatie de cativa ani cu actorul Chris Evans (“Fantastic Four”). Si chiar daca stelele – sau Cameron Diaz, fosta lui JT – vor hotari ca noua cucerire nu e de nasul ei, sa nu ne facem griji pentru sufletelul actritei.

Biel, laudata mai cu seama pentru interpretarea independentei Larita in “Easy Virtue”, este o persoana la fel de puternica precum cel mai unanim indragit personaj din filmografia sa – ea escaladeaza munti, si nu se joaca de-a cauzele caritabile doar de dragul aparentelor. In ianuarie a.c., Jessica s-a catarat pana in varful lui Kilimanjaro, in Tanzania, iar acum se pregateste pentru provocarea suprema: Everestul. Ca sa nu ne ambalam in exagerari insa, trebuie mentionat ca primul urcus a fost unui intreprins in scopuri umanitare, alaturi de membrii Fundatiei Natiunilor Unite; iar al doilea scop de fapt este mai putin infricosator decat suna, caci vedeta vrea “doar” sa ajunga pana la tabara de la baza muntelui.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.