Setari Cookie-uri

Salma e in siguranta cu Gucci

Credit foto: Matt Baron / BEImages Cu ocazia deschiderii Festivalului de Film de la Cannes, Salma Hayek a imbracat o creatie Gucci fara pereche: prima rochie couture din colectia Gucci Première. Lunga, diafana, prinsa in talie cu un ornament ticsit cu diamante pe partea dreapta si “supta” spre un altul similar cocotat pe umar-ul stang, matasea grena i se mula actritei pe corp, scotandu-i in evidenta, gratios si nu obraznic, curbele pentru care este deja faimoasa. Si poseta-plic aleasa de Salma, neagra de satin, era tot marca Gucci, iar cerceii cu rubine completau armonios acest look care s-a numarat printre cele mai elegante de pe covorul rosu al Festivalului.

Credit foto: Matt Baron / BEImages

Cu ocazia deschiderii Festivalului de Film de la Cannes, Salma Hayek a imbracat o creatie Gucci fara pereche: prima rochie couture din colectia Gucci Première. Lunga, diafana, prinsa in talie cu un ornament ticsit cu diamante pe partea dreapta si “supta” spre un altul similar cocotat pe umar-ul stang, matasea grena i se mula actritei pe corp, scotandu-i in evidenta, gratios si nu obraznic, curbele pentru care este deja faimoasa. Si poseta-plic aleasa de Salma, neagra de satin, era tot marca Gucci, iar cerceii cu rubine completau armonios acest look care s-a numarat printre cele mai elegante de pe covorul rosu al Festivalului.


Focoasa mexicana care a fost purtatoare de cuvant a companiei Revlon si reprezinta Avon-ul din 2004 are un interes manifest fata de imbunatatirea conditiei copiilor, femeilor si in general a tuturor celor uitati de societate: fie ca sustine Legea Violentei Impotriva Femeilor in fata Senatului American, fie ca alapteaza un bebelus flamand intalnit in incursiunile ei prin Sierra Leone, Salma da mereu dovada de o constiinta civica laudabila. Ca atare, a fost deseori celebrata in topurile cu focus feminin sau umanitar (printre altele, revista “Glamour” a numit-o Femeia Anului in 2001 iar “Time” a plasat-o printre cei mai influente personalitati hispanice in 2005).

Nascuta in Mexic acum 43 de ani – pe care nu-i vadeste defel – Salma isi datoreaza numele (din araba, insemnand “in siguranta”) tatalui sau, de origine libaneza. Desi ambii parinti locuiau in Mexic, ea s-a desprins la o varsta frageda de locul de bastina, luand drumul Tarii Tuturor Posibilitatilor si curand dobandindu-si cetatenia americana. Dupa ce a renuntat la Facultate, unde se apucase de studiul Relatiilor Internationale, s-a lansat in cariera ei actuala la care a adaugat rapid si titlul de producator, infiintand compania Ventanarosa gratie careia finanteaza proiecte cinematografice dragi inimii sale. Mai mult, Salma si-a incercat mana si in spatele camerei ca regizor al filmului “The Maldonado Miracle”, pentru care a fost premiata cu un Emmy.

Actrita nominalizata la Oscar (pentru rolul principal din “Frida” (2002)), inzestrata cu o voce calda si un trup de vis (ambele operand la capacitate maxima in aparitia ei cameo din muzicalul “Across the Universe”), este totodata o mamica, implinita si pe plan familial. Bomba sexy a intors multe capete de-a lungul vietii sale in lumina reflectoarelor, imbrobodindu-l pe Edward Norton si pe Josh Lucas, printre altii. Actualul ei sot, Francois-Henri Pinault nu este o vedeta, ci un CEO, ceea ce, se pare, i se potriveste ca o manusa actritei – cel putin din 2009, data nuntii lor, si pana azi. Fetita celor doi, Valentina Paloma Pinault, are doi ani si jumatate si are deja un zambet cuceritor ca al mamicii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.