Setari Cookie-uri

Pantalonii, masculin la feminin

Pantalonii au reprezentat piesa vestimentara special conceputa pentru barbati si interzisa femeilor. Conform istoriei, Elizabeth Smith Miller este recunoscuta ca fiind prima femeie care a purtat pantaloni (sec XIX). De asemenea, controversata Coco Chanel este prima femeie designer care a creat haine pentru sexul feminin, introducand in creatiile sale, pe langa faimoasa little black dress, palariile elegante, si pantalonii.

Asadar, pantalonii au devenit un trend, de-a lungul timpului transformandu-se in piese vestimentare nelipsite din garderoba oricarei femei. Cum sunt atat de importanti, haideti sa vedem ce trebuie sa purtam anul acesta pentru a fi in tendinte.

Un articol de Amelia C

Foto: hepta.ro

Pantalonii stretch
Pantalonii stramti pe tot piciorul (denumiti si stretch sau pana) au aparut pe podiumurile de moda de cativa ani. Insa, chiar si acum sunt in tendinte, fiind usor de asortat si completand o tinuta simpla. Anul acesta, designerii ne propun sa alegem pantaloni realizati din materiale mai elegante, precum bumbacul satinat sau catifeaua.

Vizionare placuta


Kudika
26 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.