Setari Cookie-uri

Must have: Accesorii hand made

In timpul verii stilul jucaus, vesel si plin de culoare primeaza in fata stilului elegant, glamour. Accesorizarea unei tinute este extrem de importanta, de aceea trebuie sa fim prudente si sa alegem cu grija accesoriile potrivite.

In timpul verii stilul jucaus, vesel si plin de culoare primeaza in fata stilului elegant, glamour. Accesorizarea unei tinute este extrem de importanta, de aceea trebuie sa fim prudente si sa alegem cu grija accesoriile potrivite.

De ceva timp au inceput sa apara pe piata comercianti care vand lucrusoare realizate manual, de la cercei, brose, pana la pandantive sau bratari. Treptat, insa sigur, accesoriile handmade au devenit un trend, fiind purtate in oricare parte a zilei si oferind o pata de culoare unei tinute sobre.

Targurile care promoveaza accesoriile lucrate manual se tin din ce in ce mai des si, totodata, atrag un numar tot mai mare atat de comercianti, cat si de cumparatori.

Cercei

Achizitionati din magazine de lux sau de la tarabe, cerceii au fost si vor ramane una dintre placerile femeii. Pe langa faptul ca infrumuseteaza tinuta, cerceii incadreaza armonios fata si scot in evidenta trasaturile frumoase ale acesteia.

Opteaza pentru cercei in culori tari, puternice, insa tine cont si de tendinte. Se poarta formele geometrice, cu modele florale sau grafice, cerceii din materiale metalice (auriu sau argintiu), din pietre, cu margele de diferite dimensiuni sau chiar din fulgi.

Kudi-Recomandare: Cecei din bumbac si margele de la OMAs HandMade Shop

Brose

Brosa aduce un aer de feminitate femeii, un plus de stralucire. Ceea ce este interesant la brosele lucrate manual este ca pot fi purtate nu doar la rochiile elegante sau la costume simple, ci si la alte piese vestimentare, precum o bluza, o camasa sau un tricou.

La fel ca si cele clasice, brosele handmade au acelasi mecanism de prindere, format dintr-un ac de care este prins accesoriul.

Ca modele, puteti alege din gama variata de produse: brose in stil retro, cu lanturi, cu margele de nisip, din lemn, din sticla sau din lemn, din material textil, metalic sau cu diferite modele colorate realizate din polimer (buburuze, pinguini, oite, vacute, ursuleti, prajituri colorate).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.