Setari Cookie-uri

Colectia Manoush Toamna Iarna 2010 2011

In acest sezon rece, Manoush iti va deschide calea spre o calatorie imaginara in lumea fantastica a circului, acolo unde culorile, texturile si imprimeurile vor pune in scena propriul lor spectacol.

MIX DE TEXTURI:
Mixul de materiale este foarte trendy! Aplicatii de volane satinate pe o rochie tricotata sau alaturarea de piele si blana pe suprafata unei jachete – jocul cu texturile creaza efecte spectaculoase. Piele si tinte, blana artificiala sau naturala, animal print, satenuri, transparente delicate si catifeluri nobile -cu toate se vor regasi in aceasta colectie foarte bogata in texturi.
Prezenta in trenduri in fiecare sezon, pielea a devenit de neinlocuit. Vestea buna este ca in aceasta iarna stilul rebel e inlocuit de croiurile feminine, cu o tenta de couture. Chiar si autenticul spirit biker este imblanzit, fiind completat de elemente girly.
Un “essential” al iernii, tricotajele sunt un adevarat boost de feminitate in sezonul acesta. Materiale precum cashmere-ul, angora sau lana merinos reprezinta delicate rasfaturi pe timp de frig. Te poti regasi in stilul romantic, redat cel mai bine de motivele florale si de volanele jucause, sau in stilul retro, evidentiat de dungile multicolore.
Alaturi de piele, blana este un element iconic, prezent pe catwalk in cele mai reprezentative show-uri de moda. Indiferent ca este artificiala sau naturala, prezenta sa aduce o nota stylish oricarei piese, fie ca vorbim de o jacheta sau de o piesa tricotata. Intr-un mod foarte extravagant, blana este folosita in acest sezon in jocul contrastelor si a efectelor bi-texturale.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.