Setari Cookie-uri

Asian Moods - Resort 2012 by Simona Semen

Continuand explorarea spiritualitatii din colectia pret-a-porter HEAVEN INSIDE toamna-iarna 2012-2013, ASIAN MOODS este prima colectie resort sub semnatura Simonei Semen.

Prezentata, partial, in cadrul Soirees de la Mode XII din 10 iulie 2012, colectia resort 2012 ASIAN MOODS reprezinta, in fapt, o intoarcere la origini si traditii, valoarea simbolica a hainei in epoci trecute fiind reinterpretata si adaptata functiilor contemporane de estetica si reflectare personala.

Tipare vechi, de sute de ani, si tehnici de croitorie japoneza traditionala au fost utilizate in crearea unor piese surpinzatoare prin actualitate si versatilitate. Chimonoul este transformat radical prin materiale (voal, tafta), transparente, proportiile surpinzatoare si evidentele accente sport. Pantalonii hakama simbolizand – prin cele 7 pliuri dispuse inegal in fata si spate – curajul, caritatea, dreptatea, respectul, sinceritatea, loialitatea si onoarea, devin element central al colectiei, fiind transformati in piese neo-etnice comode, purtabile si inedite, in culori calde, de vara: bej auriu, arama stinsa.

Fotografiile campaniei de imagine – realizate exclusiv pe film – intregesc intoarcerea la origini si puntea trecutului cu prezentul explorate in colectie.

Lookbook-ul complet al colectiei este disponibil pe www.simonasemen.com.


Fotograf: Doina Ionescu
Modele: Medeea Pintilie, Adriana Andreicut
Accesorii: BONE by Ioana Liliana Gheorghe
Incaltaminte: STACCATO
Make-up: Dana Angelescu
Art Director: Alin Galatescu
Locatie: Podul Basarab
 

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.