Setari Cookie-uri

Angelina Jolie

Pe 10 august, la premiera celei mai recente lansari marca Quentin Tarantino, sotia actorului principal din Inglourious Basterds, Angelina Jolie, a surclasat-o pe co-starleta lui Pitt din film, Diane Kruger. Amandoua au aparut la Grauman's Chinese Theatre subtiate excesiv de vesnica mica rochie neagra, cum se cere pe covorul rosu. Insa, in timp ce Diane a optat pentru o rochie mini cu spatele gol si franjurata cu margele care bateau in albastru electric, bruneta acum satena Jolie, intr-o creatie Michael Kors si sandale Dior, arata ca o Catwoman in tinuta sexy-pitzi-de-birou.

Pe 10 august, la premiera celei mai recente lansari marca Quentin Tarantino, sotia actorului principal din “Inglourious Basterds”, Angelina Jolie, a surclasat-o pe co-starleta lui Pitt din film, Diane Kruger. Amandoua au aparut la Grauman's Chinese Theatre subtiate excesiv de vesnica mica rochie neagra, cum se cere pe covorul rosu. Insa, in timp ce Diane a optat pentru o rochie mini cu spatele gol si franjurata cu margele care bateau in albastru electric, bruneta – acum satena – Jolie, intr-o creatie Michael Kors si sandale Dior, arata ca o Catwoman in tinuta sexy-pitzi-de-birou.

In rochia de piele fara bretele, neagra si stransa pe corp exact cat sa ii scoata in evidenta formele fara insa a i le claustra ca un costum de latex, Angelina si-a asortat la look o pereche de pantofi negri, stil dominatrix – ii lipsea biciul, dar purta in schimb un inel-ghiul cu ambra care tasnea rosie la vedere din buzunarasele neincapatoare ale outfit-ului. In ceea ce o priveste pe Diane Kruger... dupa ce ca era Margelata, avea si decolteu de fund (butt cleavage)! Sa revenim, deci, la Angie, probabil cea mai frumoasa mamica din industria Hollywood-ului.

O industrie prelucratoare de imagine, da, dar Angelina a insistat mereu ca nu a apelat la retusuri: buzele carnoase natural, ochii migdalati si trupul de invidiat chiar si dupa doua sarcini o indreptatesc la titlul de cea mai frumoasa femeie din lume. Dar inainte de toate bliturile, Angelina era doar fata lui Jon Voight; acum la cutite cu tatal, Angelina a facut modeling si a avut aparitii sporadice in videoclipuri si filme sub radar pana sa dea lovitura pe marele ecran, cu “Gia”, pentru care a castigat Globul de Aur, si apoi cu “Girl, Interrupted” – ultimul aducandu-i si Oscarul pentru cel mai bun rol secundar. Au urmat roluri variate, dar succesul, de multe ori atat la box office cat si la critici, nu i-a mai scapat din mana – i-a prins gustul de timpuriu, insa abia odata cu seria “Lara Croft” steaua ei a depasit stralucirea oricarei alteia de pe firmamentul Hollywood-ian.

Inainte sa paseasca in focusul camerelor ingramadite la teatrul Grauman's Chinese, Angelina si Brad au oprit traficul ca sa le faca pe plac fanilor dintr-un autocar care vroiau sa dea mana cu faimosul cuplu. Cand, in fine, s-au dat pe mana presei, cele doua jumatati din Brangelina s-au grabit sa nege zvonurile cu privire la despartirea lor si sa le confirme pe cele despre retragerea din domeniul actoriei. Vorbind cu Ted Casablanca de la E! Online, Angelina si Brad pareau in perfecta armonie – mai ales cand raspundeau afirmativ la intrebarea daca vor sa-si mai extinda clanul! Cum cei sase copii pe care i-au produs sau luat sub aripa nu le sunt destui, n-ar fi cazul sa-si puna pirostriile inainte ca liota din casa sa intre in faza curiozitatii constante? Cand e vorba de platitudini, Brad nu se dezminte: afirma ca, desi pozitia lor a avut parte de oprobriul unor grupuri religioase, ei vor ramane impreuna fara acte-n regula atata timp cat uniunea altora (cu referire la homosexuali) nu este recunoscuta legal. Gurile rele, insa, zumzaie despre ponderea lui Angie in hotararea “celor doi” de a nu face pasi repezi spre altar.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.