Setari Cookie-uri

Fashion news de septembrie

Toamna se numara... noutatile in moda. Zara si H&M, dar si Burberry, Missoni si La Martina aduc doar cateva dintre cele mai hot vesti ale acestui sezon.

Poarta tricotaje fine, in perioada de tranzitie!
Brand-ul italian de haine, Missoni a dezvaluit primele fotografii din campania de toamna a liniei „young” M Missoni, intitulata‚ „In The city”. Surprinse pe strazile insorite ale Barcelonei, fotografiile au fost imortalizate de olandeza Viviane Sassen , avand-o ca protagonista pe Kristin Liljegren, un model de origione daneza. Inspirata din stilul glam abordat de artistele din anii 80, Blondie, Annie Lennox sau Pattie Smith, colectia readuce in centrul atentiei celebrele zig-zag-uri, linii si figuri geometrice, specifice brand-ului M Missoni , intrerupte pe alocuri de motivul „herringbone”sau arabescurile baroce.
Paleta coloristica contine nuante de verde frunza, mustar, portocaliu si albastru electric. Tricotajele fine, de cea mai buna calitate (disponibile in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City) sunt accesorizate indraznet cu piele si tinte. Dintre acestea, se remarca posetele mesager rotunde, balerinii loafers cu motive geometrice sau botinele din piele colorata. Tricotajele fine sunt ideale in perioada de tranzitie dintre vara si toamna. Se poarta in continuare tinutele stratificate, dar inovatia consta insa in asocierile indraznete de piese vestimentare cu imprimeuri. Cu alte cuvinte, toamna aceasta iti este permis sa combini dungi cu zig-zag-uri sau chiar... dungi cu dungi, intr-o interpretare retro-rock!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.