Setari Cookie-uri

O bluza, 5 tinute

Moda este in continua transformare, tendintele se schimba, mai putin stilurile vestimentare. Din fericire, orice stil poate fi reinventat prin haine combinate diferit, accesorizate din plin cu imaginatie si creativitate. Imaginea este foarte importanta si din dorinta de a arata bine, deseori pierdem foarte mult timp in fata oglinzii punand vesnica intrebare: Eu cu ce ma imbrac azi?.

Pentru a evita astfel de scenarii, iti propunem o solutie practica, extrem de simpla: creeaza tinute noi, combinand cat mai multe haine din garderoba ta. Alege o piesa vestimentara de baza si reinventeaza-o in fiecare zi, asortand-o diferit. Este foarte usor si beneficiile sunt uimitoare. Iti vom prezenta si un exemplu graitor. Am ales o bluza simpla pe care am combinat-o cat mai diferit, obtinand in final 5 tinute variate, total distincte.

violet windCreat cu Envy MySet
Casual, de vara
La intalnirea cu fetele, alege o tinuta lejera. Ti-am propus cateva piese in nuante violet, la moda vara asta.
Bluza albastra cu maneci cu volanase de la Debenhams, 100 lei; Fusta albastra de la Pull and Bear,pret 69 lei; Ochelari de soare de la Meli Melo, pret 29.99 lei; Sandale de la Yokko, pret 580 lei; Cercei negri trifoi de la Sprider Stores, pret 12.90 lei; Gentuta rotunda de la Reserved, pret 59 lei; Palarie de la Only for you, pret 39 lei.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.