Setari Cookie-uri

Colectia de primavara-vara 2008 Kinga Varga

Colectia de primavara- vara 2008 a designerului Kinga Varga, singurul designer vestimentar din Romania specializat in tricotaje, se bazeaza pe cateva elemente definitorii, intre care stilul si eleganta combinate cu inocenta culorilor in anotimpul calduros ocupa primul loc. Actuala colectie cuprinde articole vestimentare de zi si de seara, ambele mergand pe o tematica anume, diferite ca stil daca cel de seara abordeaza elegant, cel de zi merge pe armonia de culori pastelate si incearca sa transmita o anumita inocenta a modelelor

Colectia “Flori”- inocenta imprimeurilor si o paleta puternica de culori fac ca aceste articole vestimentare sa fie destinate femeilor care sunt pline de viata . Culorile predominante din acesta colectie, recomandate de Kinga Varga spre a fi purtate in acest anotimp sunt galbenul si lila. Culori calde care in combinatie dau un placut peisaj visual.
Trecerea se face prin culori indecise si formele moi, pubere, ale croiurilor semnate Kinga Varga spre descarcarea de energie a germenilor feminini din accesoriile fin condimentate vizual in directia Botanic Chic propusa de Carla Szabo.

Vizionare placuta


Kudika
11 Iulie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.