Setari Cookie-uri

Fashion news

Esti pasionata de moda si shopping? Dupa ce ieri ti-am prezentat cele mai importante noutati in frumusete si ingrijirea corpului, a venit momentul sa-ti prezentam si ultimele noutati in moda! Lansari si extinderi de magazine pentru fashioniste, colectii de pantofi supradimensionati, creati de importanti designeri de moda si un nou brand de genti - iata numai cateva dintre cele mai importante noutati in moda!

Militari Shopping, unul dintre cele mai moderne si mai extinse centre comerciale din capitala, va fi inaugurat pe 2 aprilie!
Militari Shopping, un centru comercial ultramodern, multifunctional, cu peste 60 de magazine, dintre care unele in premiera in Romania, va fi inaugurat pe 2 aprilie 2009 in cartierul Militari din vestul capitalei. Cu adresa in bulevardul Iuliu Maniu nr. 546-560 centrul comercial este situat intr-o zona care a devenit in ultima vreme o platforma comerciala de referinta.
Pe langa hypermarketul Auchan si magazinul Praktiker, centrul comercial va gazdui alte 61 de magazine, aducand in premiera pe piata din Romania mai multe branduri internationale prestigioase. Decathlon, lider mondial in comercializarea de echipamente sportive, va inaugura in Militari Shopping cel mai mare magazin de profil din Romania, cu peste 5.000 de articole. C&A, Mladinska si Imaginarium sunt alte branduri de renume international care au ales acest centru comercial pentru a intra pe piata romaneasca. Binecunoscutul nume din lumea modei, New Yorker, va fi prezent pentru prima oara in Bucuresti in Militari Shopping.
Humanic, Hervis, Leonardo, Deichmann, dm, Adidas, Media Galaxy sau Domo, sunt alte cateva dintre marcile de prestigiu care completeaza gama extrem de variata de optiuni de shopping oferita de centrul Militari Shopping.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.