Militari Shopping, unul dintre cele mai moderne si mai extinse centre comerciale din capitala, va fi inaugurat pe 2 aprilie!
Militari Shopping, un centru comercial ultramodern, multifunctional, cu peste 60 de magazine, dintre care unele in premiera in Romania, va fi inaugurat pe 2 aprilie 2009 in cartierul Militari din vestul capitalei. Cu adresa in bulevardul Iuliu Maniu nr. 546-560 centrul comercial este situat intr-o zona care a devenit in ultima vreme o platforma comerciala de referinta.
Pe langa hypermarketul Auchan si magazinul Praktiker, centrul comercial va gazdui alte 61 de magazine, aducand in premiera pe piata din Romania mai multe branduri internationale prestigioase. Decathlon, lider mondial in comercializarea de echipamente sportive, va inaugura in Militari Shopping cel mai mare magazin de profil din Romania, cu peste 5.000 de articole. C&A, Mladinska si Imaginarium sunt alte branduri de renume international care au ales acest centru comercial pentru a intra pe piata romaneasca. Binecunoscutul nume din lumea modei, New Yorker, va fi prezent pentru prima oara in Bucuresti in Militari Shopping.
Humanic, Hervis, Leonardo, Deichmann, dm, Adidas, Media Galaxy sau Domo, sunt alte cateva dintre marcile de prestigiu care completeaza gama extrem de variata de optiuni de shopping oferita de centrul Militari Shopping.

Colectiile de iarna defileaza la Plaza Romania intr-un show unic
Bucuresti Mall si Plaza Romania se muta pe FACEBOOK
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: