Setari Cookie-uri

3 tipuri de genți diferite și ce să pui în fiecare dintre ele

Geanta unei femei este un adevarat mister pentru barbati, dar un accesoriu fara de care noi ne-am simti incomplete. Pentru multe dintre noi, geanta, indiferent de dimensiunea ei, joaca in foarte multe cazuri rolul celei mai bune prietene, fiind cea care ne pastreaza toate secretele, ne asculta toate conversatiile, ne stie toate tabieturile si ne insoteste in orice loc. Geanta cuprinde tot ce avem nevoie. Cum ar fi? Ce punem intr-o geanta?

Geanta cuprinde tot ce avem nevoie. Cum ar fi? Ce punem intr-o geanta? Eu recunosc: pun cate incap, foarte multe adica, am tendinta mereu sa imi umplu poseta pana la refuz, indiferent cat de mare sau mica ar fi. Asa ca m-am gandit sa incerc sa limitez lucrurile pe care le pun in geanta de regula la tipul de geanta si dimensiunile ei.

Hai sa vedem impreuna: ce incape intr-o geanta in functie de dimensiunile ei, de forma ei, de tipul si destinatia gentii sau posetei respective etc. Am ales chestii utile, cat mai benefice pentru noi, femeile. Dar si chestii de infrumusetare, pe langa cele de uz obisnuit, de necesitate zilnica sau de maxima urgenta. Ca pentru femei, asa.

Iata cu ce te ajut in acest material:

👜 Geanta mare in forma de trapez: ce incape in ea

👛 Poseta medie care se potriveste la atatea tinute: ce lucruri pun in ea

🎒 Rucsacul si geanta tip sac: ce lucruri poti lua in interior

Citește și:

Geanta mare in forma de trapez: ce incape in ea

De cativa ani buni, gentile voluminoase se numara printre preferatele femeilor de toate varstele. Sunt incapatoare, atat de incapatoare incat poti sa iti indesi in ele chiar si hainute, deci de ce nu ai opta de fiecare data pentru o astfel de geanta?!

Chiar daca uneori gasesti cu greu cheile de la casa sau balsamul de buze, o geanta mare ramane cea mai buna prietena a doamnelor si domnisoarelor. Asa ca o astfel de geanta mare era musai sa deschida aceasta lista de „ce poti pune intr-o geanta in functie de tipul de geanta / poseta”. Pentru aceasta parte am ales o geanta mare din piele (ecologica) in forma de trapez.

Si iata ce cred eu ca as pune intr-o astfel de geanta cu asa forma, astfel incat sa am tot ce as avea nevoie ca sa aleg o astfel de geanta pentru tinuta din ziua respectiva, dar si pentru ziua aceea, dar nici sa o supraincarc.

Citește și:

Ce incape in geanta unei femei

  1. Geanta mare in forma de trapez
  2. Agenda micuță cu pix
  3. Portofel lung
  4. Portfard albastru
  5. Crema de maini
  6. Antiperspirant - alege-l pe cel potrivit din acest top
  7. Spray pentru respiratie proaspata
  8. Servetele demachiante
  9. Pudra compacta
  10. Ruj hidratant

Dupa cum vezi, o poseta de mana tip trapez - din acelea suficient de mari cat sa avem tendinta sa le supraincarcam, este foarte practica si versatila, mai ales pentru ca ne permite sa luam in ea cam tot ce avem nevoie pe durata unei zile, ca femei. Dar atentie: nu o supraincarca! O poti rupe sau deforma si numai cocheta si rafinata nu vei mai arata!

Din ce vezi, mi-au trecut vreo 9 lucruri de pus intr-o geanta de mana suficient de mare, din acelea office pe care avem grija sa le avem fiecare in garderoba - lucruri indispensabile fara de care eu nu as pleca din casa: o agenda, sa nu cumva sa scap sansa de a-mi nota idei ivite cand ma astept mai putin; portofelul cat mai incapator, evident; un portfard in care tin produsele de machiaj pentru retusul din timpul zilei; crema de maini, pentru ca mainile mele tot au tendinta sa se usuce; un deodorant, ca sa stau bine si in conditii de stres (doar ziua e lunga!); un spray pentru reimprospatarea respiratiei constant pe durata zilei (poate urmeaza intalnirea cu iubitul dupa munca); servetele demachiante pentru reimprospatare si daca se intampla sa fie nevoie sa refac machiajul; pudra compacta care sa-mi fixeze machiajul, pentru ca e nevoie - nici cel mai profi nu rezista in toate conditiile de munca; rujul, care nu ar trebui sa-mi lipseasca din nicio geanta, de altfel.

Citește și:

Si daca ma pui la incercare, dat fiind tipul de geanta, as mai fi pus in ea. :P.

Ce e dragut este ca o geanta de mana office, mai maricica, precum cea prezentata mai sus, poate fi luata si ca bagaj de mana cand calatoresti cu avionul, pentru ca e destul de practica si iti permite sa iei cu tine destul de multe lucruri si obiecte de care ai avea nevoie si intr-o calatorie scurta. ;)

Poseta medie care se potriveste la atatea tinute: ce lucruri pun in ea

Cand faci o plimbare in parc sau iesi sa vizionezi un film, nu iti incarca geanta cu prea multe accesorii si obiecte care nu iti sunt de folos in ziua respectiva. Opteaza pentru o poseta de dimensiuni mici sau medii in care este suficient sa bagi un balsam de buze (e musai sa iti hidratezi buzele in orice moment), un eyeliner (poate primesti o invitatie intre timp si ai nevoie de un retus al machiajului) si o carte pe care sa o citesti pe banca in aer liber sau pe drumul pana la cinematograf.

Citește și:

Iti recomandam sa pastrezi si un blush pentru a-ti imbujora obrajii. Si zambeste! Nu stii cine se poate indragosti de zambetul tau. De asemenea, o astfel de optiune se adapteaza de minune si daca vorbim de poseta de dimensiuni medii sau plicul / clutch-ul pe care alegi sa il porti la un eveniment, adaptat intr-o tinuta de seara. Bineinteles ca nu vei vrea sa il indesi prea tare. Sigur, poti renunta in acest caz la carte. ;)

Ce incape in geanta unei femei

  1. Posete medii de mana
  2. Carte de buzunar - Privilegiul
  3. Portofel cochet
  4. Blush mineral
  5. Eyeliner

O poseta medie este atat de practica si de potrivita in absolut atat de multe tinute si ocazii! Dar este si o mare provocare pentru a te abtine de la a indesa in ea prea multe chestii, contrar cazului de mai sus. Te invata sa fii mai ordonata si organizata si mult mai restrictiva in a alege lucrurile de care chiar nu te poti lipsi de-a lungul unei zile / seri.

Citește și:

Rucsacul si geanta tip sac: ce lucruri poti lua in interior

Rucsacul este necesar pentru zilele care se anunta aglomerate, dar de la care nu stii exact la ce sa te astepti. Cum dimineata intotdeauna iti pune prea putin timp la dispozitie pentru pregatiri, rucsacul iti da posibilitate sa arunci in el tot ce crezi tu ca ti-ar fi de folos.

Ce incape in geanta unei femei

  1. Rucsacuri practice pe care ti le propun
  2. Perie de par antielectrizare si cu efect antifrizz
  3. Trusa manichiura
  4. Servetele igiena intima
  5. Trusa de voiaj pentru dantura
  6. Dischete demachiante umede
  7. Fixativ
  8. Lotiune hidratanta de maini si corp
  9. Gel antibacterian
  10. Bomboane gumate de tuse și pentru respiratie proaspata

Si rucsacul sau geanta sac, atat de actuala in ultima vreme, este numai bun pentru un bagaj de mana cand calatoresti cu avionul, exact ca si geanta trapez de care vorbeam prima data in acest material. Este practic si versatil, potrivit in cat mai multe tinute, confortabil in calatorii - un ajutor de mare nadejde. Poti pune (cu cap!) atat de multe lucruri in interiorul sau!

Citește și:

Ce ti-am prezentat eu mai sus sunt doar niste sugestii, pentru ca eu m-am gandit la rucsacel nu doar ca la un tip de geanta de purtat pe timp de zi aglomerata si agitata - cam zilnic, as zice eu :D, ci si ca la acel lucru indispensabil pe care sa-l iau cu mine si cand plec la o prietena, peste noapte. Sau cand am de gand sa innoptez la iubit, de ce nu? :P

Geanta ta ce mici secrete iti pastreaza? Nu stim daca le-am dezvaluit pe cele pentru care erau curiosi (sau sunt inca?!) barbatii, dar sper ca am reusit sa te invatam cum sa pui intr-o geanta / poseta doar cele necesare si feminine, astfel incat sa nu o supraincarci si sa isi mentina prestanta si farmecul.

Caci geanta nu e doar un accesoriu practic, in care sa punem lucrurile de care avem nevoie pe parcursul zilei sau, cat mai multe, dupa cum ne e obisnuinta in ultimii ani, dar este, inainte de toate, de fapt, un accesoriu elegant, specific feminin prin definitie, chiar si daca o incluzi intr-o tinuta casual sau chiar sport, in functie de stil. Este un fel de... cea mai buna prietenea, de care nu ne despartim, asa ca hai sa avem grija mai multa de ea, inclusiv prin lucrurile cu care alegem sa o incarcam.

Sursa foto homepage: unsplash.com.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.