Setari Cookie-uri

La vie en rose: poartă roz în fiecare zi!

Roz este culoarea primăverii, culoarea verii, culoarea bezelelor, a înghețatei și a florilor, dar și a vieții frumoase. Folosește-te în orice moment de frumusețea și căldura acestei culori, în toate combinațiile vestimentare care îți trec prin cap, pentru că rozul o să își păstreze întotdeauna locul lui în tendințe. Poartă-l cu încredere însă oricând, inclusiv în zilele de sezon rece, ca să îți amintească de zilele estivale.

Lasand gandurile deoparte, ce crezi, viata ta chiar nu merita imbujorata cu o nuanta de roz? Ba da! Merita! Merita sa o privesti cu blandete si optimism si sa te bucuri de ea cu un strop de adrenalina si nebunie.

Iar daca o simpla culoare precum rozul, oricat ar fi ea de blamata (ca e de Barbie, ca nu e serioasa, ca e prea copilareasca si inocenta etc. etc.) te face fericita si iti umple viata cu mai multe bucurii, de ce sa nu o purtam?

Apoi, rozul e doar o culoare, nu stiu de ce a ajuns atat de ocolita si considerata de... prost gust. Nu e deloc, mai ales daca ne gandim la atatea subnuante si forme pe care le ia: roz pal, roz pudra, magenta, fuchsia, roz bombon, roz ciclam etc.

Uite ce iti prezint mai jos:

❤️ Haine si pantofi roz

❤️ Accesorii, posete si bijuterii roz

❤️ Cosmetice de culoare roz

Haine si pantofi roz

Articolele vestimentare roz sunt la mare cautare printre femeile de toate varstele. Pentru ca intineresc, pentru ca ofera stralucire, pentru ca emana energie pozitiva si caldura, dar si pentru ca se asorteaza usor cu orice alte culori, mai ales cand e vorba de rozuri pastel.

Citește și:

Nu strica sa ai in garderoba niste rochii roz, ca sunt in nuante vii de fuchsia sau roz pudra, pastelate. Nici camasi rozalii sau pantaloni roz-deschis nu sunt de lepadat, ba chiar pot fi combinate in atat de multe tinute office si chiar la scoala sau facultate, cand vrei sa optezi pentru un outfit in stil preppy scolaresc, „cuminte”, dar mai original, ca de Lolita.

haine roz la moda

Rochii roz feminine
Pantaloni drepti roz - sugestiile noastre
Bluza roz cu maneci evazate - in propunerile noastre

Anul asta investeste din banutii pe care ii castigi in mult cautatele fuste si rochii midi, in pantaloni de primavara si intr-o pereche de pantofi cu care visezi sa faci senzatie la petrecerea de nunta a prietenei tale.

Nu mai e cazul sa te limitezi, sa iti pui singura frana pentru ca vorbim de... roz. Investeste in piese roz, caci nu se vor demoda, se asorteaza cu multe alte culori si sunt minunate! Sunt feminine inainte de orice.

Citește și:

Imbracaminte si incaltaminte roz

Vezi sugestii de balerini roz
Bluza sweater roz cu mesaj
Pantofi cu toc roz
Fuste roz midi plisate

Accesorii, posete si bijuterii roz

Cum altfel poti privi viata in roz daca nu cu ajutorul unei perechi de ochelari cu care vezi la propriu tot ce te inconjoara in aceasta nuanta?! Ochelari de soare, de ce nu si de vedere, cu lentile de culoare roz cordelute de par si palarii rozalii, genti si portofele roz, toate acestea pot reprezenta accesoriul tau cheie oricum ai alege sa te imbraci.

Nu cred ca are rost sa-ti spun de ce merita sa investesti in astfel de accesorii roz minunate: ca e vorba de ocazii speciale, de o tinuta de festival sau de ocazii speciale, cu niste piese roz care intregesc tinuta si aduc un plus de culoare, vei face un statement abume si te vei remarca oricand.

posete roz si alte accesorii pastelate

Bentita cu flori roz - in sugestiile noastre
Ochelari de soare cu lentile roz
Vezi sugestii de geanta roz tip plic

Citește și:

Accesoriile de culoare roz precum si incaltamintea roz pot fi pata de culoare intr-o tinuta in culori neutre sau alb-negru. De fapt, pot personaliza de minune asemenea tinute aparent banale si simple.

Si uite asa ajungi sa nu ocolesti rozul, ba chiar sa-l imbratisezi si sa te simti bine purtandu-l, sa vezi ca arati bine cu o astfel de culoare oricand!

Cosmetice de culoare roz

Nu te abtine sa oferi buzelor tale volum si senzualitate cu un luciu de buze de un roz puternic si nici sa iti imbujorezi obrajii cu un blush intr-o nuanta pala rozalie. Ochii tai vor parea mari si luminosi daca folosesti un fard de pleoape roz, iar unghiile ca ale papusii Barbie te vor face sa zambesti ori de cate ori le privesti.

Un machiaj in nuante de roz pastel este senin si iti imbujoreaza fata oricand. Arata fresh si e minunat inclusiv in cazul unui make-up de mireasa sau de ocazie. Poti sa aduci un plus de culoare si senin unei tinute All Black oricand printr-un make up in culori roz, fie ca vorbim de un outfit de zi sau de seara.

Citește și:

cosmetice si produse de machiaj farduri de culoare roz

Sugestii de luciu de buze roz
Farduri de pleoape roz
Blush de culoare roz - propunerile noastre
Lac de unghii - sugestiile noastre in nuante de roz

Tu ce faci atunci cand vrei sa vezi viata in roz? Nu crezi ca ar trebui sa pornesti tocmai de la haine, accesorii, pantofi si machiaj? Rozul nu e doar o culoare, e o stare de spirit: confera mult #goodvibe, buna dispozitie si te face sa arati mai tanara.

Nu ocoli culoarea roz, nu o blama, accept-o ca si pe celelalte nuante si profita de avantajele pe care ti le oferta: e usor de asortat, te face sa arati mai tanara in timp ce seduce, desi arata inocent, e senin si plin de energie, estival chiar si daca vorbim de o simpla pata de culoare roz in accesorii care sa iti personalizeze tinuta!

Nici nu e cazul sa porti roz din cap pana in picioare: de fapt, e sfatul de baza cand vrei sa porti astfel de culoare de vibratie atat de buna si puternica: nu purta roz din cap pana in picioare, nu opta pentru tinute All Pink - vei da in ridicol si vei arata prea copilaroasa, chiar daca ai inca varsta adolescentei! ;)

Citește și:

Sursa Foto Front Page: pinkinspirational/Instagram / Unsplash

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.