Setari Cookie-uri

Fashion News

Fie ca esti o fashionista adevarata si esti dependenta de cumparaturi, precum simpatica Rebecca Bloomwood, fie ca esti o femeie stilata careia ii place sa-si reimprospateze garderoba din cand in cand, cu siguranta iti doresti sa fii intotdeauna la curent cu ultimele noutati in materie de moda!

Potrivit unui studiu realizat in Germania, aproape o treime din femei aleg pantofii cu toc pentru ca ii considera un instrument seducator, atunci cand flirteaza.
Cele mai multe femei stiu ca purtarea de tocuri inalte este daunatoare sanatatii, cu toate acestea ele nu renunta la acest obicei zilnic in ciuda durerilor de tot felul pe care sunt obligate sa le suporte. Dureri de spate, afectiuni ale picioarelor, deteriorarea articulatiilor, „bataturi”, nervi si ligamente inflamate, si lista poate continua intrucat rabdarea unei femei este legendara.
MBT este tipul de incaltaminte care ne protejeaza spatele de efectele negative ale suprafetelor dure si plate. Acolo unde pantofii esueaza, MBT-urile intervin cu succes. Spre deosebire de pantofii obisnuiti carora putem sa le reprosam numeroase dureri si efecte negative, tipul de incaltaminte fiziologic MBT are beneficii la nivelul intregului organism. In plus, MBT are grija ca picioarele tale sa arate la fel de estetic si atunci cand ramai desculta. Astfel, MBT este antipantof, antigheata si antisandala. Dar MBT este mai ales antistiletto!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Aprilie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.