Setari Cookie-uri

Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei găsi la reducere!

Atunci cand vine vorba despre femei si cumparaturi, lucrurile sunt ceva mai complicate. Dar daca in ecuatie intra si Black Friday, shopping-ul se transforma intr-o experienta mai interesanta pentru ca economiile sunt notabile. Daca esti in cautarea unor rochii pentru munca sau a unora de ocazie, ar merita sa arunci o privire peste propunerile facute de magazinele de moda.

Reducerile de Black Friday nu pot trece neobservate. Ofertele atragatoare ne fac sa "pacatuim" an de an, insa niciodata nu trebuie sa regretam alegerile facute. Mai cu seama daca unele dintre achizitii au fost amanate cat mai mult pentru ca bugetul a reprezentat in diverse ocazii o variabila importanta.

Daca stii ca anul viitor ai programate diverse evenimente la care trebuie sa ajungi, iti poti face "proviziile" in avans. Atat pentru accesorii, pantofi, genti, cat mai ales pentru rochii. Pune pe lista produsele de care ai nevoie si fii cu ochii in patru in perioada marilor reduceri de Black Friday. Nu renunta la nimic pentru ca ai de unde alege: rochiile elegante, rochiile office sau cele casual, de care orice femeie are nevoie la un moment dat in viata vor fi cateva dintre categoriile pe care ar merita sa le urmaresti.

Citește și:

👉 Rochii burgundy
👉 Rochii office
👉 Rochii elegante
👉 Rochii de seara scurte
👉 Rochii de lux

Rochii burgundy: rochii ieftine de ocazie!

Stiu ca si tu ai nevoie de o rochie care sa te scoata din criza atunci cand te pregatesti sa iesi in club cu prietenii si nu stiu cu ce sa te imbraci. Sau la un coctkail intr-o gradina (nu acum, dar candva) sau chiar la un botez, o cununie sau daca vrei sa iesi din tipare, chiar la propria nunta.

Ce spui de o rochie burgundy cu umerii goi? Este o rochie seducatoare pe care o poti purta nu doar seara petrecuta pe ringul de dans. Dar nu ne-am limitat doar la un model pentru ca ti-am selectat mai multe propuneri - pentru ca visiniul nu se va demoda prea curand si denota ceva senzualitate.

rochii burgundy la oferta de Black Friday

Vezi modele rochii burgundy

Rochie office pentru birou: preturi mici de Black Friday

Din cand in cand face bine sa iti surprinzi colegii cu un outfit demn de o femeie de cariera. Asadar, daca obisnuiesti sa te imbraci in blugi si camasa te provoc sa inlocuiesti tinuta cu o rochie office extrem de frumoasa si de eleganta.

Citește și:

Nu se impun reguli stricte aici, dar se pariaza pe eleganta si rafinament, dar si pe ideea de a te simti bine. Pana la urma, sa arati minunat la locul de munca inseamna sa te simti bine. Iar asta iti influenteaza mai mult decat crezi randamentul activitatilor si task-urilor tale.

rochii office de birou in oferta de Black Friday

Vezi propuneri rochii office

Rochii elegante: alege modele scumpe la preturi mici

Chiar daca nu esti purtatoare de rochii, ar trebui sa pastrezi in dulap cel putin trei modele din fiecare stil: casual, office si elegant. La un moment dat o sa ai nevoie de ele si o sa regreti ca nu ai fost pregatita dinainte. In imaginea de mai jos gasesti cate un model pentru cele trei stiluri.

Rochiile elegante sunt musai de avut in garderoba. Nu insistam cu aceasta provocare pentru ca probabil deja te-ai lovit si tu de cateva impedimente in acest sens si stii ca este importanta o astfel de tinuta. O sa fii surprinsa de stilurile diferite de croiala, de design, de aparitia chic pe care ti-o asiguri.

Citește și:

rochii elegante de ocazie in oferta de Black Friday

Vezi preturi rochii elegante

Rochii de seara scurte pentru evenimente speciale

Balul Bobocilor, petrecerea de nunta sau botezul copilului celei mai bune prietenele sunt evenimente care cer o rochie deosebita. Rochiile de seara scurte sunt o optiune tinereasca si joviala care scad cativa ani din varsta si care te arata minunat in orice locatie. Daca iti place ceva baby doll - iata mai jos modele.

Am cautat si am gasit cateva exemple absolut superbe. Imi plac in mod special cele cu tul si voal, insa si cea rosie mi s-ar potrivi la un eveniment la care nu prea ii cunosc pe invitati si nu mi-as permite sa ma expun prea tare, dar vreau totusi sa fiu o aparitie senzationala.

rochii de seara la oferta de Black Friday

Vezi detalii rochii

Rochii deosebite de lux la promotii de Black Friday

Sunt sigura ca si tu te intrebi uneori: "la ce imi trebuie mie o rochie atat de eleganta? E prea mult pentru mine!". Ma mai intreb si eu, insa imediat ma imaginez la un eveniment important unde toti invitatii sunt imbracati care mai de care mai sofisticat, iar eu stau timida pe scaun in obisnuita mea rochie simpla.

Citește și:

Nu! Vreau ca asta sa se schimbe si sa fiu eu cea care primeste cele mai multe complimente si care radieaza de fericire pentru ca se simte bine in pielea ei si stie ca rochia pe care o poarta o pune in valoare. Asadar, cu urmatoarea ocazie la care mi se va impune un dress code, cu siguranta ca voi alege o rochie de lux, o rochie deosebita!

rochii de lux in oferta de black friday 2018

Vezi rochii de lux

Poate ca rochiile nu sunt prioritati pentru cumparaturi, mai ales de Black Friday, dar nu stii niciodata de ce si cand vei avea nevoie. Atunci cand o vei gasi pe cea care ti se potriveste cel mai bine vei sti - va fi dragoste la prima vedere. Sau purtare :)

Sursa Foto Front Page: unsplash

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2018
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.