Setari Cookie-uri

Geci groase și paltoane de iarnă: modele cool și chic de Black Friday 2018

Odata cu schimbarea sezonului si pe masura ce gradele din termometre scad, se impune si alegerea unei garderobe noi pentru vremea mai rece. Daca esti in cautarea unei geci groase si paltoane de iarna, ofertele de Black Friday 2018 sunt demne de luat in considerare.

Magazinele online fac stocuri permanente de articole de moda, indiferent ca sunt produse de sezon sau extrasezon - mai ales de Black Friday. Daca inca nu ti-ai facut lista de cumparaturi, sa stii ca poti sa optezi pentru articole la preturi generoase. In ceea ce priveste gecile de iarna, promotiile cuprind mai multe categorii.

Atat pentru femei, cat si pentru barbati, hainele reprezinta un detaliu important in evidentierea stilului propriu. Trebuie sa fie alese in functie de cat de bine se potrivesc cerintelor lor, dar nu doar aspectul estetic este important, mai ales in ceea ce priveste gecile de iarna.

Este de preferat ca gecile si jachetele de iarna sa fie, in primul rand, calduroase si lejere, sa permita miscari libere fara sa ingreuneze, cand deja avem multe alte tinute pe dedesubt, menite sa mentina o temperatura normala a corpului. Cateva modele de jachete, paltoane si geci de iarna gasesti mai jos - musai de urmarit ofertele de Black Friday 2018 - va fi mai usor daca adaugi produsele in wishlist:

Citește și:

👉 Trenciuri si paltoane din lana
👉 Geci de iarna imblanite si colorate
👉 Geaca lunga parka pentru iarna
👉 Geci scurte tip pufa pentru barbati

Trenciuri si paltoane din lana: jachete groase de vanat de Black Friday

Pentru doamnele care sunt adepte ale elegantei, trenciurile si paltfoanele pot acoperi cerintele pentru o geaca rafinata, care sa se impuna drept una fina si care sa puna in evidenta formele corpului. Cele mai bune materiale vor fi cele care au in compozitie lana, mai ales pentru ca aceasta tine de cald.

Pe cat de banal suna, lana mai are cateva calitati, pe langa cea evidenta: transpiri mai putin, se va uda mai greu si chiar daca se va imbiba cu lapovita sau zapada, tot va pastra cald. Noi am gasit cateva optiuni cool si chic de paltoane din lana, unele care amintesc de costumele purtate de domnite prin filmele clasice in anii ‘50.

Citește și:

Am mizat pe croiala trendy, dar si pe functionalitate pentru ca unele modele de trenciuri de iarna au si gluga; inchiderea poate fi cu fermoar sau cu nasturi.

jachete groase dama

Vezi paltoane de firma in oferta

Geci groase de dama: imblanite si colorate pentru sezonul rece

Daca tot optezi pentru geci din fas pentru purtat iarna, asta nu inseamna ca pot fi musai plictisitoare. Brandurile recunoscute si apreciate au lansat diverse modele de jachete groase de dama pe care sa le porti in sezonul rece si care sa iti permita sa arati interesant, mai ales pentru ca sunt creionate in nuante aprinse si care te scot din anonimat.

Bine, bine, iarna nu este musai vreo regula sa faci eforturi sa arati grozav, dar te poti simti ceva mai bine daca alegi o geaca in nuante vibrante. Ca sunt supradimensionate, ca au imprimeuri florale sau ca sunt bomber, acestea te vor afisa grozav, mai ales in contrast cu fundalul alb, cand va ninge.

Citește și:

Sunt gecute deosebite, multe imblanite si perfecte pentru cand gerul este mai putin prietenos.

geci groase de dama

Vezi geci in oferta

Geaca lunga parka pentru iarna - promotii de Black Friday 2018

Gecile parka ar putea fi o optiune interesanta de purtat iarna - sunt geci imblanite, groase, calduroase, lungi si super comode. In lunile reci si aspre, gecile parka cu tendinte army, sunt ideale si pentru femei, si pentru barbati. Tentante si ispititoare, astfel de modele acopera spatele cum trebuie, ceea ce confera o senzatie buna de protectie.

Cele mai comune culori in care se pot gasi gecile parka sunt verde sau kaki, dar modelul s-a adaptat, astfel ca acum se poate opta pentru diverse variante. Se pot purta cu botine, cu bocanci sau cu cizme - cu sau fara toc - si pentru ca sunt usor largute, nu vor limita mersul.

De obicei se inchid cu fermoar si au cordoane decorative care ingusteaza talia pentru a o evidentia.

Citește și:

    geaca lunga parka

    Vezi modele de geci Parka

    Geci scurte tip pufa pentru barbati: de purtat iarna

    Si pentru barbati sunt diverse porpuneri la geci de Black Friday 2018, multe dintre ele extrem de bune de purtat in orice moment al celor trei luni de frig. Gecile tip pufa scurte sunt modele sportive care se vad minunat pe orice tip de silueta - se poate opta pentru geci mai stramte sau mai largi.

    Cu umplutura din puf si pene, aceste geci fac parte din colectii de la marci celebre - sunt confectionate din materiale matlasate si sunt modele izolate, cu fason drept, prevazute cu gluga si buzunare sau cu guler.

    In exterior vor avea cusaturi ornamentale care vor evidentia geaca intr-un mod placut si interesant.

    geci black friday barbati

    Vezi modele si preturi

    Chiar daca nu alegi ceva pentru tine, credem ca niste geci de iarna ar reprezinta un cadou inspirat pentru cei dragi, pentru a le demonstra - prin fapte - cat de mult tii la ei. Iar asta, alaturi de alte gesturi aparent lipsite de insemnatate, vor transforma Craciunul intr-o reuniune de neuitat, aglomerata de rasete si bucurii.

    Citește și:

      Sursa Foto Front Page: pexels.com

      Vizionare placuta


      Kudika
      23 Octombrie 2018
      Echipa Kudika

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.