Setari Cookie-uri

Fashion News

Astazi te punem la curent cu noutatile in moda ale lunii iunie afla ce e nou in magazine si achizitioneaza tot ceea ce-ti doresti!

Inspirata de stilul hippie relaxat si cu influente traditionale, colectia propusa de Olsen pentru zilele arzatoare de vara este un manifest pentru lejeritate si confort.
Culori vibrante: albastru –ciel, galben –lamaie si cyclam, si nuante calde: caramel, alb, nisipiu sau gri, se imbina in tinute care emana o atitudine pozitiva, plina de prospetime.
Un vis de vara este pe cale de a deveni realitate: fashion relaxat, cu topuri simple, fuste cu volane si din denim, tunici si topurile crosetate care isi gasesc locul in orice bagaj. Detaliile exotice, care amintesc de cautatorii de comori ingropate pe plaja, decoratiunile din alama, sau broderiile cu margele, chihlimbar si ochi de tigru definesc stilul inconfundabil al acestui look atractiv.
Jachetele safari si cu elemente coloniale adauga un aer sofisticat tinutelor. Formele supradimensionate si suprapuse sunt racoroase si extrem de confortabile, iar desenele neglijente din imprimeurile acestei colectii te invita sa petreci o vacanta fara griji, departe de zgomotul metropolelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.