Setari Cookie-uri

Tendinte in vestimentatie

Pusa in fata unei recesiuni fara precedent, moda incearca sa supravietuiasca apeland la solutiile sigure. Majoritatea designerilor au preferat sa dezvolte o parte din temele majore ale sezonului de primavara-vara, intr-o noua cheie creativa.

Cea de-a patra tema: VIP
Ce se mai cumpara? Aceasta este principala intrebare care macina de 12 luni industria modei. In primavara raspunsul parea simplu: creativitate. In toamna el a fost inlocuit de calitate, insa doar acea calitate care frizeaza perfectiunea. Moda sezonului propune piese vestimentare - demonstratii de forta care vor rezista verificarilor si celui mai dificil cumparator.
Aceasta directie in care se misca piata este fireasca. Dupa ce luxul s-a diluat, ajungand sa insemne cu totul altceva (de multe ori doar o simpla eticheta), exemplul Hermes, unul din putinele branduri care, in pofida recesiunii, a continuat sa inregistreze profit, a fost preluat si de alti jucatori importanti din moda. Este o reintoarcere la ceea ce luxul inseamna cu adevarat: timp dedicat si mai ales calitate impecabila. Timpul este cel mai scump lucru in acest secol, iar calitatea implica un numar generos de ore de lucru. Toate aceste noi elemente vestimentare au fost denumite VIP.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.