Materiale:
Blana, folosita extrem de creativ pentru a crea volumele specifice sezonului, a fost folosita atat pentru mantouri fastuoase cat si pentru accesorii.
Rokstar, una din temele principale ale sezonului, se bazeaza pe piele: pantaloni ultra slim, jachete de motociclist sau chiar salopete (la Hermes).
Penele de strut sau puful de lebada din care au fost realizate jachete lungi (la Giambattista Valli) sau doar s-au brodat gulerele unor mini mantouri (la Emporio Armani), adauga o nota suprarealista personajului principal al unei alte teme “Abracadabra”.
Alaturi de acestea doua sunt folosite in mod obsesiv materiale cu aspect patinat si tricoturile.
Brocart si catifea la Prada, Chloe, Lanvin sau Jean Paul Gaultier si tricotaje la Pringle of Scotland, Alexander McQueen, Missoni, Julien Macdonald.
Culori:
Nu totul este negru! Este adevarat, el pare sa fie omniprezent, dar exista suficienta culoare in acest sezon. Intalnim, la fel de puternic, tonurile de gri sugerand o atmosfera post industriala, cremuri si maronuri dar si tonuri spectaculoase de verde smarald. In acest ocean de culori saturate, accentele de culoare devin violente: fucsia si galben neon la Marc Jacobs si rosu la Prada si Max Mara.
Albul apare in special in contrast cu negrul (la Jil Sander).

Baneasa Shopping City Fashion Show All In The Name of Fashion
ZOOT, modelul ON/OFFLINE in moda se lanseaza in Romania
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: