Setari Cookie-uri

Top 10 tinute la Golden Globes

Cea de a 67-a editie a premiilor Globul de Aur s-a dovedit a fi, si in acest an, nu doar un prilej de a ne arata respectul fata de cele mai bune filme ale anului ci si de a arunca un ochi critic peste alegerile vestimentare ale vedetelor. Pentru asa ocazie, asa rochii putem spune fara prea multe retineri. Covorul rosu asezat pentru a intampina invitatii galei Golden Globe a fost calcat si in acest an de vedete imbracate in creatii ale marilor designer, care de care mai frumoase.

La o prima vedere iti sar in ochi culorile vii, materiale vaporoase si fine si modele ce se potrivesc perfect pe siluetele de invidiat ale vedetelor. Accesoriul obligatoriu ce a scapat insa obiectivului a fost umbrela pe care fiecare vedeta a trebuit sa o ia cu sine pentru a se feri de ploaia torentiala ce s-a abatut asupra Beverly Hills-ului duminica seara.

Emily Blunt
Frumoasa actrita britanica a calcat pe covorul rosu imbracata intr-o rochie roz pal semnata Dolce & Gabbana. Straturile din sifon moale roz sunt fixate cu maiestrie pe materialul de baza alb creand un efect vizual placut. Volanasele ce orneaza in special partea de jos a rochiei sunt echilibrate de umerii goi astfel incat rezultatul final e un look romantic.
Rochia a fost accesorizata cu pantofi Jimmy Choo, bijuterii Lorraine Schwartz si poseta Salvatorre Ferragano. Accesoriile din argint si parul lasat liber contribuie la crearea unui look feminin diafan.



Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.