Setari Cookie-uri

Fanii TuborgSound decid

Tuborgsound.ro, portalul muzicii romanesti care conteaza, a dat startul in luna ianuarie noii campanii de implicare a publicului in sustinerea artistilor si pieselor preferate, punand in joc sute de premii saptamanale si premii surpriza chiar de la artistii preferati.

Comunicat de presa

Tuborgsound.ro, portalul muzicii romanesti care conteaza, a dat startul in luna ianuarie noii campanii de implicare a publicului in sustinerea artistilor si pieselor preferate, punand in joc sute de premii saptamanale si premii surpriza chiar de la artistii preferati. Dupa implicarea a peste 150 de artisti inscrisi pe site si peste 300 de piese inregistrate in campania "Te vrem pe TV" in luna octombrie a anului trecut, a venit randul fanilor sa fie premiati de Tuborg.

Pana pe 28 februarie 2011, sustinatorii muzicii romanesti de calitate se vor putea inscrie in competitia de nominalizare a artistului favorit pe www.tuborgsound.ro sau pe www.facebook.com/TuborgSound . Avand la alegere 20 de piese care pot fi accesate direct de pe site-ul www.tuborgsound.ro in cadrul sectiunii speciale "TOP 20", participantii isi vor putea face un cont de autentificare pentru a putea vota una din piesele preferate. Fanii profilului de Facebook al TuborgSound pot nominaliza melodia si artistul dorit prin accesarea aplicatiei din cadrul paginii www.facebook.com/TuborgSound.

Pentru a castiga unul din premiile puse la dispozitie in sectiunea interactiva a site-ului www.tuborgsound.ro participantii trebuie sa voteze saptamanal cel putin o piesa din Top 20. Premiile puse in joc, pe site-ul oficial Tuborg sound, pe durata celor 7 saptamani de campanie sunt 49 Ipod Shuffle (7 castigatori pe saptamana din cele 7 saptamani de promotie) si 560 de vouchere a cate doua beri Tuborg de 0.5 L (80 de vouchere pe saptamana din cele 7 saptamani de campanie).

Participantii care au votat piese pe Facebook ajunse in topul 20 vor intra la tragerile la sorti saptamanale pentru a castiga 7 Ipod Shuffle (1 castigator pe saptamana din cele 7 saptamani de promotie) si 140 de vouchere a cate doua beri Tuborg de 0.5 L (20 vouchere pe saptamana din cele sapte saptamani de promotie).

Featured foto by Halfpoint via Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.