Setari Cookie-uri

Florin Harsan & Wellaton schimba culoarea si look-ul romancelor!

Supranumit si "Omul Foarfeca", Florin Harsan s-a alaturat echipei Wellaton intr-un proiect indraznet prin care vor schimba look-ul romancelor!

Comunicat de presa

Supranumit si "Omul Foarfeca", Florin Harsan s-a alaturat echipei Wellaton intr-un proiect indraznet prin care vor schimba look-ul romancelor! Toate femeile care vor accepta provocarea vor beneficia de vopsirea parului si de styling in tendinte, oferite de Wellaton.

Echipa Wellaton Permanent Colorant Mousse si Florin Harsan te invita in Sun Plaza pe 15 octombrie, in Baneasa Shopping City pe 22 octombrie si respectiv in Afi Palace Cotroceni pe 29 octombrie, intre orele 13.00-21.00, la un spectacol senzational cu spuma, culoare si styling.

Pentru ca transformarea sa fie una cu adevarat senzationala, fiecare persoana inscrisa isi va putea alege culoarea si hairstyle-ul in functie de preferinte si de sfaturile hair-stilist-ului.

Culori vibrante, precizie in aplicare si viteza in realizarea coafurii - aceasta este provocarea pe care ti-o propun Wellaton Permanent Colorant Mousse si Florin Harsan!

Citește și:

Noua spuma de colorare permanenta Wellaton iti ofera o culoare intensa, la standarde de salon, o acoperire de 100% a firelor albe si un proces de aplicare foarte usor, in care tu ai controlul total.

Puterea culorii vibrante este acum in palma ta!

Vizionare placuta


Kudika
14 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.