Setari Cookie-uri

New Look da startul reducerilor de vara

Pasionatele de moda pot alege intre 33.000 de produse, din 1.600 de modele

Comunicat de presa

Vara se numara adevaratele pasionate de moda. Fie ca este vorba despre vacante pe plaje exotice, weekend-uri prelungite la munte, iesiri seara la terasa, participarea la spectacole in aer liber, pranzuri de business sau pur si simplu duminici petrecute in familie, femeile vor sa se faca remarcate.

New Look vine in intampinarea planurilor de vara si le propune fashionistelor din Romania o campanie de reduceri in perioada 12 iunie-8 august 2012. Iubitoarele de moda pot alege intre aproximativ 33.000 de produse, din 1.600 modele. Oferta promotionala este valabila in toate magazinele New Look din tara.

„Vara aceasta iti permiti sa te imbraci altfel in fiecare zi, in ton cu visurile de vacanta si starea de spirit varatica. Le propunem fanelor New Look din Romania o promotie de neratat, foarte variata, cu haine, pantofi si accesorii spectaculoase, la preturi foarte atractive. Fiti cu ochii pe noi, va asteptam cu multe surprize de senzatie si valuri mari de reduceri vara aceasta!”, a declarat domnul Ignatios Ionas, Country Manager, New Look Romania.

Citește și:

Dungi, motive florale, culori pastelate, accesorii jucause, stilul country sau cel romantic – toate se regasesc in colectia de vara New Look.

Vizionare placuta


Kudika
18 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.