Setari Cookie-uri

Avon Connects, o comunitate online de 2 ani alaturi de femei

Ne intrebam de multe ori ce isi doresc femeile, asa este?

Comunicat de presa

Vor sa fie iubite, ascultate, sa aiba o multime de prietene, sa fie in pas cu moda si mereu la curent cu tot ce misca. Noi spunem ca cel mai mult isi doresc sa se exprime, sa fie ascultate si sa primeasca sfaturi de la prietene si specialisti.

Astfel, in 2010 am creat comunitatea Avon Connects pentru femeile care iubesc produsele si serviciile Avon, care isi doresc sa intre in contact direct cu specialisti si sa descopere cum pot sa isi creasca propria afacere Avon.

Am creat comunitatea sub forma unui cabinet virtual al consilierilor nostri in frumusete, nutritie, machiaj, fashion si afaceri. Avem in peste 100,000 de prieteni online si 5 expert bloggeri in peste 15 comunitati.
Astazi aniversam doi ani minunati in care ne-am cunoscut cu bucurie si am impartit pasiuni si dorinte. Au trecut doi ani cu peste 3000 mii de conversatii deschise in comunitate care si-au gasit raspunsul in timp record.

“Comunitatea Avon Connects este cel mai rapid canal de feedback pentru produsele si programele noastre. Printr-o comunicare sincera si trasparenta, prin specialistii comunitatii si prin acces rapid la noutati am reusit sa construim o relatie puternica si de durata intre brandul Avon si consumatorii sai”, declara Alina Cinciulescu- Online Coordinator Avon Romania.
La multi ani, Avon Connects si la cat mai multi prieteni!

Viziteaza-ne pe www.avonconnects.com.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.