Setari Cookie-uri

Maria Bata va aparea in urmatoarea reclama Martini

Actrita targumureseanca va aparea intr-o reclama alaturi de castigatoarea Martini Royale Casting, Barbara Gonzalez

Comunicat de presa

Barbara Gonzalez, in varsta de 27 de ani, originara din Pamplona, Spania, a fost desemnata castigatoarea Martini Royale Casting si va fi starul noii campanii publicitare Martini Italian Sparkling Wines, care va fi difuzata incepand cu luna decembrie a acestui an. Prezentarea noului star a avut loc la Milano, pe faimoasa Terrazza Martini.

Alaturi de Barbara, cele 7 finaliste alese de juriul international vor avea, de asemenea, sansa unica de a aparea in spot-ul campaniei publicitare. Printre acestea se numara si reprezentanta Romaniei, Maria Bata, actrita si fotomodel, in varsta de 28 de ani, din Targu Mures, care a impresionat juriul prin atitudinea sa.

Martini Royale Casting a reprezentat o experienta extraordinara, o adevarata aventura pe care nu credeam ca o s-o traiesc vreodata. In ultimele 2 luni am experimentat un amalgam de sentimente: bucurie, dorinta, frica, extaz, speranta. Numarul mare de voturi din cadrul concursului derulat pe Facebook, dar si suportul presei din Romania m-au bucurat. Profit de aceasta ocazie pentru a le multumi tuturor. M-am simtit onorata sa fiu aleasa de juriul international pentru marea finala a castigului de la Milano, alaturi de inca 6 fete minunate. Ma simt intr-adevar norocoasa in spiritul filosofiei Martini - Luck is an attitude. Aventura mea cu Martini continua in Barcelona, unde voi filma noua reclama Martini Sparkling Wines”, a declarat Maria Bata.

Citește și:

Martini Royale Casting este un scouting de talente desfasurat la nivel global, cu scopul de a descoperi persoana potrivita care sa intruchipeze filozofia faimosului brand - LUCK IS AN ATTITUDE. Christian Louboutin, membru al juriului international, a fost cel care a lansat campania ce s-a desfasurat in 23 tari, in luna mai, la London Design Museum.

Urmariti finala concursului la adresa adresa youtube.com/martini.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.