Setari Cookie-uri

Momentul tau Doncafe

Un moment numai pentru tine, un moment in care savurezi o ceasca de Doncafe sau "momentul tau Doncafe". Sub acest nume se deruleaza noua campanie de comunicare a brandului Doncafe.

Comunicat de presa

Povestea a inceput de la o observatie simpla. Orice femeie indeplineste o multime de roluri. Este mama, sotie, sora, colega sau prietena, iar lista nu se incheie aici. Sunt atat de multe lucruri pe care o femeie le face pentru ceilalti si asta doar pentru ca este in firea ei. Asa se face ca la final, nu sunt zeci, nu sunt sute, nici mii sau milioane. Sunt miliarde de momente daruite altora.

Tocmai de aceea, Doncafe iti ofera un moment numai al tau, un moment de calm, de liniste, de introspectie, un moment doar tu cu tine.

Te poti bucura de momentul tau de intimitate in orice parte a zilei: o cafea aburinda dimineata singura inainte sa se trezeasca intreaga familie sau alaturi de jumatatea ta; la birou, suport pentru planificarea zilei ce sta sa inceapa sau alaturi de cel mai apropiat coleg, intr-o pauza de relaxare sau dupa prânz, pentru a te reincarca cu energie.

Citește și:

Miliardele de momente daruite altora, un moment daruit tie: momentul Doncafe.

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.