Setari Cookie-uri

Sarbatoreste cu head&shoulders Luna Scalpului Sanatos si a Parului Frumos!

Pentru orice problema a scalpului, expertii gasesc intotdeauna produse si raspunsuri noi.

Comunicat de presa

De cate ori nu ai auzit: “Daca ma spal des pe cap, parul meu isi pierde din stralucire si se ingrasa mult mai repede”, “Trebuie sa schimb frecvent samponul pentru ca acesta isi pierde eficienta in timp, iar parul devine tern”, “Produsele anti-matreata sunt agresive si dauneaza firului de par”. Din fericire, acestea sunt doar mituri pe care un expert ti le poate demonta imediat!

Pentru ca stiu cat de importanta este frumusetea parului, dar si sanatatea scalpului, head&shoulders, impreuna cu Societatea Romana de Dermatologie, te invita sa sarbatorim impreuna Luna Scalpului Sanatos si a Parului Frumos. In 11 orase din tara (Bucuresti, Iasi, Brasov, Cluj, Ploiesti, Craiova, Bacau, Vaslui, Targu-Mures, Piatra Neamt, Baia Mare), in marile centre comerciale Carrefour, Real, Cora si Auchan, dermatologii head&shoulders te asteapta cu consultatii gratuite. Afla cum poti sa-ti ingrijesti cat mai bine scalpul, informatii cu privire la sanatatea acestuia si cum poate fi influentata frumusetea parului.

Citește și:

Scalpul si parul sunt doua entitati diferite, insa de cele mai multe ori alegem un sampon pentru volum, bucle definite sau pentru par vopsit, neglijand nevoile scalpului. Pentru a oferi ingrijire atat firului de par cat si scalpului trebuie sa tii seama de cativa pasi simpli, recomandati de dermatologii consultanti head&shoulders:

- foloseste samponul impreuna cu balsamul potrivit tipului tau de par;

- spala-te pe cap de 3 ori pe saptamana pentru a reduce riscul caderii parului datorata factorilor mecanici;

- consulta un dermatolog atunci cand simti ca scalpul tau are de suferit.

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.