Setari Cookie-uri

A inceput sezonul jucariilor de plus in magazinul IKEA

Copiii au nevoie de o educatie de calitate pentru a-si indeplini visele.

Comunicat de presa

Prin campania anuala a Jucariilor de Plus, compania IKEA sprijina Salvati Copiii si UNICEF sa ofere acces la educatie, copiilor din tarile aflate in curs de dezvoltare.
Pentru fiecare jucarie de plus cumparata in perioada 4 noiembrie - 29 decembrie 2012, IKEA Foundation doneaza 1 euro pentru educatia copiilor prin programele sustinute de UNICEF si Salvati Copiii din Romania si din intreaga lume.

In lume, campania Jucariilor de Plus se desfasoara inca din 2003. De atunci si pana in prezent, IKEA Foundation a donat 47,5 milioane euro bani care au ajutat opt milioane de copii, din aproape 40 de tari. De exemplu, in toamna aceasta, 1,8 milioane de euro au fost donati proiectului „Sanse egale pentru toti copiii, intr-o societate fara discriminare”, desfasurat de Salvati Copiii Romania.

Pe langa jucariile Vandring, Barnslig, Gosig, Fabler, Lekkmrat si Torva, familia jucariilor de plus are trei noi membri: ariciul, ursul si bufnita. Ele incurajeaza curiozitatea copiilor si grija lor pentru natura si mediu. Aceste animalute apar si pe diferite modele de textile VANDRING, create de designerul Ann-Cathrine Sigrid Stahlberg.

Citește și:

Le multumim clientilor si angajatilor companiei IKEA din Romania si din intrega lume, precum si IKEA Foundation care, prin sustinerea Campaniei Jucariilor de Plus, ajuta la atingerea obiectivului mileniumului de a asigura acces la educatie primara pentru toti copiii. Prin initiativa Scoli pentru Africa, baietii si fetele de pe acest continent au sansa sa mearga la scoala, sa se bucure de o educatie de calitate si sa reuseasca in viata, a declarat Sandie Blanchet, Reprezentantul UNICEF in Romania.

Vizionare placuta


Kudika
15 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.