COMUNICAT DE PRESA

De 1 Iunie, AFI Palace Cotroceni este cel mai tare mall de joaca

Cu ocazia împlinirii a trei ani de la deschidere, AFI Palace Cotroceni organizeaza o petrecere incendiara de 3 zile, in care vizitatorii vor avea ocazia sa asculte concerte, sa castige miile de premii puse în joc si sa plece acasa la volanul unei noi masini.

Petrecerea din AFI Palace Cotroceni din acest an va incepe de vineri, 30 noiembrie si va dura pana pe 2 decembrie, oferind un weekend prelungit pentru toti amatorii de distractie si voie buna.

Pana pe 2 decembrie 2012 inclusiv, cei care vor face cumparaturi de peste 200 RON, vor putea castiga, la MEGA Tombola, un Volkswagen Beetle, unul dintre cele doua Volkswagen UP, una dintre excursiile la Viena, dar si unul dintre celelalte mii de premii ce constau în aparatura electrica si electrocasnica, articole de îmbracaminte, jocuri, jucarii, cosmetice, bijuterii si multe alte cadouri surpriza.

Inscrierea la mega tombola pentru castigarea premiilor a inceput de pe 9 noiembrie si va dura pana pe 2 decembrie, cand se va face ultima extragere.

Andra, Voltaj, Andreea Balan, Anda Adam, Connect-R, Dj Rhyno & Sylvia, Xonia, Gregg & Onuc, Narcotic Sound& Christian D, Andreea Banica vor incendia atmosfera din AFI Palace Cotroceni pentru a le oferi tuturor vizitatorilor trei zile ca în povesti.

SURSA FOTO prima pagina: shutterstock.com

AFI Palace Cotroceni sarbatoreste romaneste 6 ani de la deschidere
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: