Setari Cookie-uri

Aniversare la AFI Palace Cotroceni

Pentru a marca cei trei ani de existenta, AFI Palace Cotroceni va invita la distractie!

COMUNICAT DE PRESA

Cu ocazia împlinirii a trei ani de la deschidere, AFI Palace Cotroceni organizeaza o petrecere incendiara de 3 zile, in care vizitatorii vor avea ocazia sa asculte concerte, sa castige miile de premii puse în joc si sa plece acasa la volanul unei noi masini.

Petrecerea din AFI Palace Cotroceni din acest an va incepe de vineri, 30 noiembrie si va dura pana pe 2 decembrie, oferind un weekend prelungit pentru toti amatorii de distractie si voie buna.

Pana pe 2 decembrie 2012 inclusiv, cei care vor face cumparaturi de peste 200 RON, vor putea castiga, la MEGA Tombola, un Volkswagen Beetle, unul dintre cele doua Volkswagen UP, una dintre excursiile la Viena, dar si unul dintre celelalte mii de premii ce constau în aparatura electrica si electrocasnica, articole de îmbracaminte, jocuri, jucarii, cosmetice, bijuterii si multe alte cadouri surpriza.

Citește și:

Inscrierea la mega tombola pentru castigarea premiilor a inceput de pe 9 noiembrie si va dura pana pe 2 decembrie, cand se va face ultima extragere.

Andra, Voltaj, Andreea Balan, Anda Adam, Connect-R, Dj Rhyno & Sylvia, Xonia, Gregg & Onuc, Narcotic Sound& Christian D, Andreea Banica vor incendia atmosfera din AFI Palace Cotroceni pentru a le oferi tuturor vizitatorilor trei zile ca în povesti.

SURSA FOTO prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
28 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.