Kudika
5 Decembrie 2012

Excelenta in hairstyling

COMUNICAT DE PRESA

Ingrijirea parului vara. Cum sa il protejezi de actiunea nociva a soarelui

Artist Salon ofera in exclusivitate excelenta in hairstyling. Lucian Busuioc este artizanul acestui loc dedicat frumusetii, si in special parului impecabil.

Aici creativitatea, tehnica desavarsita si noutatea sunt cele trei coordonate ale reusitei. Artist Salon este si o pepiniera pentru noi stilisti.

Lucian Busuioc doreste sa dezvolte partea de educatie, sa gaseasca si sa formeze noi profesionisti in bransa.

Anul 2012 s-a dovedit anul reusitei pentru acesta. A reusit sa castige trei premii internationale - medalia de argint la sectiunea culoare si premiul publicului in cadrul Wella International Trend Vision Award, dar si marele premiu la SP Men Style Code Competition.

„Castigarea People’s Choice valoreaza cat o medalie de aur” spune hair designer-ul.

Pentru anul viitor, Lucian isi doreste sa-si creasca noua afacere, dar si sa isi perfectioneze tehnica si sa isi foloseasca creativitatea in interpretarea noilor trenduri, care mizeaza pe foarte multa culoare si elemente de noutate.

Lucian Busuioc are o experienta de zece ani in hairstyling. Acesta face parte din echipa Wella Winners din 2006. A participat la foarte multe seminarii internationale de specializare in Londra, Paris, Berlin sau Roma.

GETT’S a deschis un nou salon de înfrumusețare în Plaza România cu o investiție de peste 130.000 euro

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: