Miercuri incepe MarkDay

Miercuri incepe MarkDay

Maine va avea loc conferinta dedicata specialistilor in maketing, comunicare si relatii publice, in Cluj-Napoca.

Comunicat de presa

Miercuri incepe MarkDay, conferinta dedicata specialistilor de marketing, comunicare & PR care va avea loc la hotel Golden Tulip Anna Dome din Cluj-Napoca.

Conferinta aduce speakeri autohtoni renumiti din capitala, dar si speakeri internationali din Germania si Austria, pregatiti cu prezentari centrate in jurul unor teme actuale, de maxim interes pentru specialistii in marketing, comunicare& PR: Nick Sohnemann, Iulian Padurariu, Cristian Ezri, Lorand Balint, Raluca Mihalachioiu, Iulian Comanescu, Cristina Birleanu, Adrian Ilovan, Ionut Oprea, Oana Ioja, Mircea Criveanu.

Elementul de noutate consta in structura conferintei, care incadreaza prezentari relevante in domeniu si workshopuri tematice centrate pe subiecte menite sa ofere participantilor idei inovative si noi perspective asupra activitatilor desfasurate in zona marketing. Printre temele abordate amintim Marketing cu buget 0; Innovation marketing - Do it Right!; Stay visible - cum sa maximizezi rezultatele campaniilor in social media; Clientii - ghid de multiplicare prin online; Networking.

Au aparut noutati in program!

Tuturor acestor speakeri li se alatura reprezentanti ai Clujului:

- Calin Crainic, Creative Director la Vitrina Advertising.

- Dragos Alexa, Consultant de Marketing - freelancer;

Calin Crainic este Creative Director la una dintre cele mai respectate agentii de publicitate din tara, Vitrina Advertising. Lucreaza in cadrul acestei agentii de peste 14 ani, timp in care a contribuit la realizarea unor campanii pentru clienti de elita precum Banca Transilvania, Emerson, Cosmote, Altex, Iulius Mall si multi altii.

Dragos Alexa este Consultant de marketing, freelancer, cu o experienta de 11 ani in marcomm si 9 ani in branding. Portofoliul sau numara 280 de proiecte, 28 de campanii locale, 4 campanii nationale si un buget de 6 milioane de euro folosit in activitatile desfasurate pana acum.

Detalii despre restul speakerilor si temele abordate se gasesc pe blogul evenimentului, iar programul complet poate fi vizualizat accesand siteul evenimentului unde se fac si inscrierile.

Decorul primei editii MarkDay este asigurat de Primera Interiors.

Sursa foto interior si prima pagina: Shutterstock.

Vizionare placutaKudika
24 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri