Setari Cookie-uri

Recomandarile Genius pentru vara lui 2013: Ring Pointer si boxe de lemn

Pentru ca muzica reprezinta o parte importanta a cotidianului, Genius recomanda cateva produse.

Comunicat de presa

Vremea calda si-a intrat in drepturi, asa ca este momentul sa ne gandim la cum ne putem actualiza locuinta, dar si modul in care ne prezentam in fata potentialilor parteneri. Genius vine cu doua propuneri pe masura: boxele de lemn SW-HF2 1 1700 si pointer-ul in forma de inel.

Ring Pointer

Genius prezinta noua serie de presenter in forma de inel, dedicat mediului de business, celui educational, dar si tuturor celor care doresc sa schimbe experienta prezentarilor. Design-ul ergonomic, greutatea scazuta, precum si look-ul high tech il fac usor de utilizat, dar mai ales unic.

Prin intermediul tehnologiei air-presenter a butonului de control aveti acces la toate functiile unui presenter – Play/Exit/Last/Next Page, ecran negru si pointer laser din orice punct al incaperii.

Presenter-ul dispune de cea mai usoara baterie reincarcabila Li-ion pentru a proteja mediul, in timp ce va bucurati de simplitatea unei prezentari. Bateria dispune de un indicator de semnalizare a descarcarii.

Citește și:

Tehnologia 2.4GHz asigura performanta, iar pointer-ul laser functioneaza la o distanta de pana la 10 metri.

Disponibil in magazine la pretul de 181.90 lei.

SW-HF2 1 1700

Orice locuinta are nevoie de un sistem audio care sa se integreze perfect in spatiu, dar in acelasi timp sa ofere si un sunet excelent. Genius propune modelul SW-HF2.1 1700 care, datorita lemnului din care este construit, ofera un sunet cald, dar puternic, care se integreaza in orice spatiu.

Sistemul are o putere totala de 45 watt si sateliti 3” pentru a reda frecvente cat mai variate. Difuzorul subwooferului de 5” asigura performanta inalta a basului.

Sistemul dispune de indicator LED albastru, care asigura confortul utilizarii si in conditii de intuneric.

Boxele sunt disponibile in magazine la un pret de 198.90 lei.

Putere 45 watt

RMS (Watt) Sateliti 8 watt x 2

Citește și:

Subwoofer 29 watt

Unitate difuzor Sateliti 3” 4Ω

Subwoofer 5” 4Ω

Frecventa de raspuns 50 Hz ~ 20K Hz

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.