Samsung lanseaza aplicatia Streaming Radio Smart TV in Europa cu Radio NRJ / ENERGIE

Samsung lanseaza aplicatia Streaming Radio Smart TV in Europa cu Radio NRJ / ENERGIE
Kudika
9 Mai 2013

Vesti de la Samsung.

Comunicat de presa:

Radio NRJ / ENERGY cu statii " HIT MUSIC ONLY!" in 15 tari, inclusiv in Romania, se lanseaza acum pe Samsung Smart TV & Blu-Ray

Bucuresti, Romania – 9 mai 2013 - Samsung Electronics Co, Ltd. a anuntat astazi ca posturile de radio Radio NRJ / ENERGY sunt acum disponibile pentru stream-ul live cu ajutorul televizorului Samsung Smart TV si al playerelor Blu-ray, prin intermediul Smart Hub. Aplicatia NRJ le permite utilizatorilor sa selecteze muzica importanta pentru ei, dintr-o varietate de genuri, cu accent pe hit-uri internationale si locale.

„NRJ / Energy este un partener relevant pentru Samsung Smart TV, avand in vedere ca, in fiecare saptamana, posturile lor ajung la 27 de milioane de ascultatori din 15 tari europene. Numarul vast de posturi disponibile din care se poate alege face ca ascultatorii sa se poata relaxa sau petrecere cu prietenii, in timp ce hit-urile rasuna in casele lor. Suntem dedicati extinderii parteneriatelor noastre cheie, care ofera o experienta mai buna, mai bogata si personalizata pentru clientii nostri, atunci cand vizioneaza continut video, asculta muzica sau se distreaza, folosind aplicatii”, a declarat Lee Epting, vicepresedinte al Samsung Electronics Media Solution Center din Europa.

Disponibilitatea statiilor noastre de radio pe televizoare reprezinta o evolutie naturala pentru brandul nostru si, de aceea, suntem incantati de parteneriatul de viitor cu Samsung. Platforma foarte apreciata a televizorului Smart TV este perfecta pentru a da ascultatorilor nostri sansa de a se bucura de posturile de radio pe care le cunosc si le iubesc, direct din sufrageria lor”, a declarat Caroline Grazé, seful Online & New Business International de la NRJ / ENERGY.

NRJ / ENERGY ofera ascultatorilor o gama larga de posturi de radio, care pot fi selectate prin intermediul unui meniu intuitiv si usor de navigat. Aplicatia afiseaza informatii, cum ar fi titlul melodiei, artistul si prezentatorul de la radio. Se pastreaza, de asemenea, preferintele ascultatorului, astfel incat ultimul post ascultat este incarcat automat atunci cand aplicatia este deschisa ulterior.

Posturile de radio locale sunt, de asemenea, disponibile, pentru a oferi o experienta personalizata. De exemplu, ascultatorii germani vor putea asculta postul ENERGY Berlin alaturi de alte canale de acelasi gen. Aplicatia NRJ poate fi descarcata gratuit si este disponibila acum in toata Europa.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri