Sarbatoreste Eurovision in stilul Aperol Spritz

Sarbatoreste Eurovision in stilul Aperol Spritz
Kudika
17 Mai 2013

Aperol Spritz iti propune reteta perfecta pentru a te bucura impreuna cu prietenii de cel mai important concurs muzical al anului.

comunicat de presa

Pe 18 mai, crema muzicii europene pop se va intrece pe scena concursului Eurovision. Dincolo de faptul ca reprezinta un show de televiziune de exceptie, concursul muzical constituie si pretextul perfect de a-ti strange prietenii alaturi pentru a-i sustine impreuna pe cei mai buni artisti ai concursului european.

Aperol Spritz este intotdeauna sufletul petrecerii si marea finala Eurovision 2013 de la Malmo, Suedia, reprezinta ocazia perfecta sa-ti chemi prietenii la o petrecere cu bauturi tematice.

Anul acesta, Romania este reprezentata cu succes la Eurovision de Cezar Ouatu cu melodia “It’s my life”. Reteta unei seri unice este sa asezonati tinutele traditionale ale tarilor participante, sa pariati pe artistul cu cele mai mari sanse de castig si cel mai important, sa pregatiti bauturile si aperitivele specifice fiecarei tari.

Iti poti sustine tarile favorite bucurandu-te de bauturile traditionale ale celor mai importanti participanti:

Armenia -Brandy

Azerbaijan- Ceai negru

Belgia -Jenever (Dutch Gin)

Croatia -Rakia

Cipru - Brandy Sour (brandy, zeama de lamaie, bitters)

Estonia - Vana Tallinn (liquor pe baza de rom)

Franta - Sampanie

Germania - Bere

Irlanda - O halba de Guinness / Whiskey irlandez

Italia - Aperol Spritz

Lituania - Balsam

Rusia - Vodka

Serbia - Slivovitsa (Brandy de prune)

Slovenia - Borovicka (Brandy de ienupar)

Spania - Sangria

Suedia - Akvavit

U.K - Gin Tonic / Bere tare

Romania - Tuica

APEROL SPRITZ

Chiar daca cei mai multi dintre noi suntem obisnuiti cu bautura noastra traditional romaneasca, tuica, de ce sa nu incercam ceva nou si sa sarbatorim Eurovision 2013 in stilul Aperol Spritz, care a devenit o bautura savurata in toata Europa.

Aperol Spritz este aperitivul perfect, caracterizat prin culoarea portocalie si gustul unic gratie retetei neschimbate pe baza de infuzie de ingrediente selectionate, cum ar fi bitter, portocale dulci si multe alte plante (inclusiv rubarba) si radacini in proportii perfecte.

Se prepara foarte usor si are atingerea gustului delicios al sampaniei sau al Prosecco. Reteta este atat de simpla, cat ai spune 3,2,1 si tot ce trebuie sa faci este sa schimbi paharele obisnuite cu cele mari de vin, sa le umpli cu cuburi de gheata, sa adaugi o felie de portocala, 3 parti de Prosecco sau orice alt vin spumant sec, 2 parti Aperol si apoi un strop de apa minerala, pentru a da savoare evenimentului.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri